ISPLATILO SE

Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo su zajedno ‘zahvaljujući‘ njezinoj mami: ‘Pa molila sam se za to 20 godina!‘

‘Prošla sam razne stvari kroz svoj život u proteklih 20 godina i mislim da sam puno sazrela‘, tvrdi pjevačica

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Matteo Chinellato/Nurphoto Via Afp

Guadalupe Rodríguez, majka pjevačice Jennifer Lopez, očito je glavni razlog ponovnog susreta njezine kćeri s bivšim zaručnikom Benom Affleckom i to gotovo 20 godina nakon njihova razlaza.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Rodríguez, koja je pratila kćer na promociji njenog novog filma "The Mother", naglasila je da je "znala da će ona i Affleck biti zajedno jer se molila 20 godina da se to dogodi".

Lopez je za važan događaj odjenula prozirnu tirkiznu bluzu i odgovarajuću kožnu tirkiznu suknju, a kosu je skupila u punđu, piše Glamour.

Pjevačica je također nagovijestila da njezin nadolazeći album, "This Is Me…Now", govori o njezinom desetljećima dugom odnosu s Affleckom.

- Prošla sam razne stvari kroz svoj život u proteklih 20 godina i mislim da sam puno sazrela - rekla je.

- Album je zapravo o hvatanju tih trenutaka u vremenu. Zaljubiti se i imati taj trenutak, a zatim 20 godina kasnije pokušavati uhvatiti što je taj trenutak bio, to je sasvim drugačija stvar - objasnila je.

image

Guadalupe Rodriguez i Jennifer Lopez

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Podsjetimo, Lopez i Affleck prvi put su počeli hodati 2002. i zaručili su se 2003. godine, no vjenčanje se nikada nije ostvarilo. Prekid su objavili početkom 2004., a u proljeće 2021. par je obnovio svoju romansu i konačno se vjenčao 2022. godine.

Jennifer Lopez također se raspričala o svojoj mnogobrojnoj obitelji. Tvrdi da njeni blizanci, koje ima s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, vole Afflecka.

- Vole ga, slažu se s njim. On je očinska figura za njih jer ima svoje troje prekrasne djece, a tu smo i mi - objasnila je 53-godišnja Lopez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 21:14