MTV NAGRADA

Jennifer Lopez osvojila nagradu i održala emotivan govor: ‘Ben i djeca me čekaju...‘

Glumica je pokazala svoju veličanstvenu građu u crnom dekoltiranom kožnom topu u stilu korzeta koji je bio uparen sa suknjom do poda

Jennifer Lopez 

 Kevin Winter/AFp

Proteklog vikenda, slavne osobe prisustvovale su dodjeli MTV filmskih i televizijskih nagrada koja se održava u Barker Hangaru u Santa Monici.

MTV je na taj način dao priznanja najboljima iz filma i TV-a te je ponudio laganiju, prozračniju dodjelu nagrada, s 26 kategorija u rodno neutralnim kategorijama.

Voditeljica je bila Vanessa Hudgens, a ceremonija se vratila u format uživo nakon što je nekoliko godina bila unaprijed snimljena. Vanessa je izgledala blistavo u ružičastoj haljini koja je uključivala otvorena ramena i duboki dekolte.

Slavna pjevačica Jennifer Lopez pokazala je svoju veličanstvenu građu u crnom dekoltiranom kožnom topu u stilu korzeta koji je bio uparen sa suknjom do poda.

Glumica je prihvatila priznanje za ostvarenje u karijeri, a tijekom govora, lila je suze dok je zahvaljivala obožavateljima, svom dugogodišnjem menadžeru i djeci što su je "naučili voljeti", podižući publiku na noge.

image

Jennifer Lopez

Michael Tran/AFP

"Želim zahvaliti ljudima koji su mi pružili radost i onima koji su mi slomili srce, onima koji su bili iskreni i onima koji su mi lagali", počela je Lopez. Osvojila je ovogodišnju nagradu Generation za glumce, a kući je odnijela i nagradu za najbolju pjesmu "On My Way" iz soundtracka "Marry Me".

"Želim zahvaliti ljudima koji su mi dali ovaj život", rekao je Lopez, dodajući: "Dobar si onoliko koliko su dobri ljudi s kojima radiš. Ali ako imaš sreće, oni te čine boljim. Ja sam imala mnogo sreće u tom pogledu."

Nakon što je odala počast svojoj djeci, završila je govor: "Žao mi je, tako sam emotivna. Postajem emotivna, znate me... Ben i svi su kod kuće, čekaju da večeramo. Bit ću kući do sedam."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2023 20:07