NIJE SE OGLASILA

Jennifer Lopez otkazala 7 datuma turneje bez objašnjenja: Ranije objavila ne tako uspješan album

Jennifer Lopez otkazala je sedam američkih koncerata bez ikakve najave, a novac će biti vraćen onima koji su kupili ulaznice

Jennifer Lopez

 Sergei Bobylev/Tass/Profimedia/Sergei Bobylev/tass/profimedia

Jennifer Lopez otkazala je posljednjih sedam datuma svoje nadolazeće turneje - bez objašnjenja. Obožavatelji su primijetili da je Ticketmaster stranica dodala obavijesti o otkazivanju za nastupe u Nashvilleu, Raleighu u Sjevernoj Karolini, Atlanti, Tampi na Floridi i New Orleansu za turneju "This Is Me...Now" ranije ovog tjedna.

Još je zanimljivije što su ranije najavljeni koncerti u Clevelandu i Houstonu potpuno uklonjeni s web stranice. Sedam datuma bilo je zakazano za razdoblje od 20. do 31. kolovoza. Turneja sada završava u New Yorku 17. kolovoza.

Poruka na stranici Ticketmastera okrivila je "organizatora događaja" za otkazivanja, ali osim detalja o povratu novca za ulaznice, nije bilo daljnjih informacija.

image

Jennifer Lopez

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Međutim, Page Six doznaje da je postojao logistički problem kod promotora i da postoji mogućnost da se koncerti ponovno zakažu. Lopez se o tome još nije oglasila na društvenim mrežama.

Ovo ažuriranje turneje dolazi nakon što je novi album pjevačice "Let‘s Get Loud", također nazvan "This Is Me…Now", prošao loše na Billboard 200 ljestvici, debitirajući na broju 38 prošlog mjeseca.

image

"This Is Me... Now" Jennifer Lopez

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Osim albuma, J.Lo je izdala i mjuzikl "This Is Me…Now: A Love Story" te dokumentarni film "The Greatest Love Story Never Told". "This Is Me…Now" je prvi studijski album Jennifer Lopez unazad deset godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 14:48