NOVA DIJETA

‘Jeo sam triput dnevno u McDonald‘su. I tako 100 dana. Izgubio sam 26 kila. Evo kako sam to uspio!‘

Dijeta je postala toliki uspjeh da je čak i njegova supruga započela vlastitu McDonalds dijetu

McDonalds dijeta

 Screenshot/tiktok/

Djed iz Nashvillea koji je 100 dana bez prekida jeo samo McDonald‘s, za doručak, ručak i večeru, pohvalio se svojim iznenađujućim gubitkom težine zadnjeg dana svoje neobične dijete koja je započela početkom ove godine.

Naime, 57-godišnji Kevin Maginnis je rekao da je pao sa 107 kilograma na 81 kilogram, odnosno, izgubio nevjerojatnih 26 kilograma razlike,držeći se pomfrita i hamburgera u poznatom restoranu brze hrane. Maginnis je postao viralna senzacija kada je 21. veljače počeo dokumentirati svoje putovanje kako bi smršavio, prenosi NY Post.

Objasnio je da je dio njegove tajne uspjeha to što je u svakom obroku pojeo samo polovicu ponuđene hrane i držao se vode, umjesto gaziranih sokova. Također, nije konzumirao alkohol niti jeo grickalice punih 100 dana.

- Budući da sam jeo tako malo, uvijek sam bio gladan do sljedećeg obroka - rekao je Maginnis, pozivajući druge da "prestanu ocrnjivati ​​hranu" i da se usredotoče na porcije.

- Postoje li bolji mikronutrijenti ili makronutrijenti za zdravlje mozga? Apsolutno. Ali kada je riječ o rješavanju pretilosti, smanjite veličinu obroka - objasnio je.

Tvrdio je da su mu se nalazi krvi također poboljšali, primijetivši da su mu trigliceridi pali za 205 bodova, a kolesterol za 65 bodova.

- Može li jedenje četvrtine funte sa sirom poboljšati moj A1C? - upitao je voditelje emisije Today.

- Čini se da može jer sam prije bio korak do dijabetesa, a sada sam u zdravim granicama - odgovorio je samom sebi.

Maginnis je inače objavio brojne videozapise na TikTok o dijeti kako bi ostao odgovoran i imao motivacije za smanjenje težine. Dijeta je postala toliki uspjeh da je čak i njegova supruga započela vlastitu McDonalds dijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:17