POZNATI VODITELJ

Jeremy Clarkson boji se smrti: ‘Svi koje znam umiru u toj dobi, a ja sam popušio milijun cigareta...‘

Jeremy je ove godine izgubio bivšu kolegicu iz Top Geara, sudionicu automobilističkih utrka Sabine Schmitz
Jeremy Clarkson
 Profimedia

Jeremy Clarkson, poznati TV voditelj emisija 'Top Gear' i 'Grand Tour' nedavno je proslavio 61. rođendan.

U intervjuu za časopis Saga podijelio je zabrinutost da bi mogao uskoro poći stopama mnogih prijatelja i članova obitelji koji su preminuli u toj dobi.

- Svi koje znam su umrli u 61. godini. Moj otac, svi moji prijatelji, to je vrijeme kad se odlazi. Ako uspijem doživjeti 62. bit ću ovdje zauvijek. Kada je moj otac umro, mislio sam o njemu kao starom čovjeku, ali ja se ne osjećam staro, rekao je.

Njegov otac Edward Grenville Clarkson umro je 1994. godine.

- Kada vidim sebe na ekranu pomislim 'tko je to?'. Uvijek očekujem 19-godišnjaka, ali stari ljudi ne izgledaju onako kako mi mislimo da bi trebali, rekao je Clarkson, koji sada vodi popularnu emisiju 'Tko želi biti milijunaš!' i snima Amazonovu emisiju 'The Grand tour'

Jeremy je ove godine izgubio bivšu kolegicu iz Top Geara, sudionicu automobilističkih utrka Sabine Schmitz, koja je preminula u Njemačkoj, u Trieru, u dobi od 51. godine nakon trogodišnje borbe protiv karcinoma.

Jeremy Clarkson gostovao je u emisiji Top Gear, prvi put od odlaska 2015. godine u epizodi koja je bila posveta Sabine Schmitz.

Tijekom božićnih blagdana slavni voditelj obolio je od covida-19. Tada je mislio da je gotovo. Četiri dana prije Božića počeo je osjećati simptome pa je krenuo googlati. U međuvremenu je stigao pozitivan test na koronavirus.

- Liječnik je bio vrlo jasan. Osjećat ću se loše između 5 i 14 dana. Nakon toga ili će mi biti bolje ili u morati u bolnicu. S obzirom na to da imam 60, da sam debeo i popušio sam milijun cigareta u životu i imao sam upalu pluća mislio sam da ću vjerojatno umrijeti sam u plastičnom šatoru, rekao je.

Izolirao se u vikendici s djevojkom Lisom Hogan (46) i njezinom djecom.

- Neću vam lagati, bilo je prilično strašno, rekao je Clarkson koji je uspio pobijediti koronavirus, iako ističe da i dalje osjeća posljedice bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:43