VODITELJ GRAND TOURA

JEREMY CLARKSON U TURISTIČKOM RAJU ZAVRŠIO U BOLNICI Dijagnosticirali mu upalu pluća: 'U invalidskim sam kolicima, primam infuziju'

 
 CROPIX/INSTAGRAM

Jeremy Clarkson je za vrijeme godišnjeg odmora s obitelji na Mallorci primljen u bolnicu zbog upale pluća, piše Evening Standard.

Poznati televizijski voditelj je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ga se može vidjeti s cjevčicom u ruci, a ispod je napisao: 'Ovo nije narukvica kakvu obično nosim na godišnjem odmoru.'

Clarkson (57) je na odmor otišao nakon snimanja TV showa za Amazon Prime, koji vodi zajedno s Richardom Hammondom i Jamesom Mayom. Planirao je povratak na posao nakon tog odmora.

Bivši voditelj emisije Top Gear je na Twitteru napisao da je 'u invalidskim kolicima i prima infuziju u bolnici'.

Clarksonov boravak u bolnici je uslijedio samo dva mjeseca nakon što je Richard Hammond nastradao u prometnoj nesreći prilikom snimanja emisije The Grand Tour. TV voditelj je tom prilikom u Švicarskoj vozio električni automobil Concept One koji je kreirao naš Mate Rimac i pritom sletio s ceste. Automobil je završio u plamenu, a Hammond je prošao bez većih ozljeda.

Clarkson je napustio Top Gear 2015. godine nakon 'ničim izazvanog fizičkog napada' na Oisina Tymona. Kasnije je otkrio da je u tom trenutku vjerovao da ima rak, što se pokazalo netočnim, piše Evening Standard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:04