DETALJI NESREĆE

Jeremy Renner morat će na drugu operaciju: ‘Ima teške ozljede prsnog koša. Put oporavka bit će dug...‘

Sve sigurnosne značajke vozila su otkazale i uzrokovale su prevrtanje preko Rennerove noge

Jeremy Renner

 Profimedia/screenshot/

Glumac poznat po ulozi superheroja Hawkeyea u Marvelovim filmovima, Jeremy Renner, trenutačno se nalazi na intenzivnoj njezi i bit će podvrgnut drugoj operaciji nakon nesreće koja se dogodila dok je ralicom čistio snijeg ispred svoje kuće. Zvijezda je pretrpjela ozljede prsnog koša i ortopedske ozljede nakon što ga je pregazila ralica kojom je čistio svoj prilaz.

image

Jeremy Renner

Valerie Macon/Afp

Popularni je glumac podvrgnut prvoj operaciji ranije u ponedjeljak, a to je samo dio opsežnog procesa oporavka. Sada je poznato da će filmska zvijezda trebati daljnje operacije na putu do oporavka, koji će nažalost biti dug. U izjavi njegove obitelji stoji kako su zahvalni "nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koje su se brinule o njemu". Također su naglasili da su silno oduševljeni i "cijene ljubav i podršku njegovih obožavatelja".

Inače, 51-godišnji Renner je prebačen u bolnicu u nedjelju ujutro nakon nesreće.

image

Jeremy Renner

Dva puta nominiran za Oscara, poznati je glumac sam pokušavao prokrčiti put iz svoje kuće na jezeru Tahoe sa svojim PistenBullyjem, vrstom ralice za snijeg njemačkog proizvođača Kassbohrer.

Sve sigurnosne značajke vozila su otkazale i uzrokovale su prevrtanje preko Rennerove noge, izvijestio je TMZ. Iako mjesto nesreće nije potvrđeno, Renner već nekoliko godina posjeduje kuću u okrugu Washoe u Nevadi, piše Reno Gazette Journal. To područje u sjevernoj Nevadi koje je u oluji uoči Nove godine snažno zatrpao snijeg.

Susjed, koji je također bio liječnik, stavio mu je podvez na ozlijeđenu nogu kako bi zaustavio krvarenje, ali Renner je pretrpio značajan gubitak krvi do trenutka kada je helikopterom prebačen sa snijega u bolnicu. Za sada, 51-godišnjak je u bolnici u kritičnom, ali stabilnom stanju.

Inače, TMZ se poziva na izvore bliske zvijezdi koji kažu da je zadobio ozljede na drugim dijelovima tijela, a ne samo na nozi. Nije jasno koliko dugo posjeduje PistenBully vozilo niti je li ga kupio rabljenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:12