OPORAVAK GLUMCA

Jeremy Renner posjetio liječnike koji su mu spasili život nakon stravične ozlijede: ‘Nevjerojatna ekipa‘

Renner se još uvijek oporavlja od teških ozljeda koje je uzrokovao sedam tona teški stroj

Jeremy Renner i osoblje bolnice

 Screenshot/instagram/

Jeremy Renner posjetio je bolnicu u kojoj su ga zdravstveni radnici spasili od moguće smrti nakon katastrofalne nesreće s ralicom za snijeg u siječnju, piše New York Post.

image

Jeremy Renner ispred bolnice

Screenshot/instagram/

Glumac, koji se još uvijek oporavlja od teških ozljeda, podijelio je fotografije s osobljem Renown Regional Medical Centera u Renou u Nevadi, na svojoj Instagram priči ovog petka.

image

Jeremy Renner i liječnici

Screenshot/instagram/

- Morao sam ponovno posjetiti nevjerojatnu skupinu ljudi koji su mi spasili život - napisao je 52-godišnji Renner uz slike, dodajući srca i emojije koji se mole.

Još jedna fotografija prikazuje Marvelovog glumca s kirurgom, uz natpis "Hvala", kao i njegovu fotografiju sa štapom ispred znaka spomenutog medicinskog centra. Prošli tjedan se čak i pojavio na crvenom tepihu povodom premijere njegove serije "Rennervations" na platformi Disney+, a pojavio se i u emisiji "Jimmy Kimmel Live!", gdje je rekao da će posjetiti bolnicu u kojoj je proveo podosta vremena.

U talk showu je otkrio da su ga izbacili iz prve intenzivne njege na kojoj je bio, a objasnio je da je i tada bolnica bila u izgradnji, pa su ga stavili u prostoriju koju je on opisao kao "domarski ormar" i rekao da je djelovala poput "uklete kuće".

- Ovog tjedna se vraćam u tu bolnicu kako bih se ispričao svim tim medicinskim sestrama - rekao je Renner kroz smijeh.

Prema službenom izvješću, Jeremy Renner je 1. siječnja pomagao članu obitelji pri izvlačenju automobila iz snijega. Kada je glumac sišao s ralice za čišćenje snijega kako bi razgovarao s članom obitelji, spomenuta ralica zvana "Snowcat" se nezaustavljivo počela kretati prema njemu i Renner se pokušao vratiti za upravljač vozila, ali nije uspio. Tada ga je zgnječio sedam tona teški stroj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:10