DOBRE VIJESTI

Jeremy Renner viđen u Los Angelesu prvi put nakon strašne nesreće s ralicom: ‘Što god bude potrebno!‘

Glumac je uvijek optimističan i o napretku oporavka redovito piše na društvenim mrežama gdje ima golemu podršku fanova

Renner na rehabilitaciji u svojem domu

 Walter/Bestimage/Profimedia

Dva mjeseca nakon zastrašujuće nesreće s ralicom, u kojoj je zamalo izgubio život, glumac Jeremy Renner (52) viđen je u Los Angelesu. Paparazzi su snimili glumca na suputničkom sjedalu automobila, neformalno odjevenog i nasmijanog. Iako inače redovito informira svoje fanove na društvenim mrežama (samo na Instagramu ima ih više od 20 milijuna) o svemu što se događa u njegovu životu i o napredovanju oporavka, Renner nije otkrio što je radio u Los Angelesu.

U svojim objavama on se trenutno bavi promoviranjem druge sezone serije "Mayor of Kingstown", poprilično mračnog trilera kojem je tema američki zatvorski sustav i u kojoj ima glavnu ulogu.

Također najavljuje novu emisiju "Rennervations" koju radi za Disney +, a koja bi trebala biti njegova verzija "sam svoj majstor" showa. U četiri epizode on će pomagati ljudima koji obnavljaju posebna vozila koja koriste cijeloj zajednici, a dio priče snima se i na njegovom imanju u Nevadi.

Tamo je teško ozlijeđen na samu Novu godinu, kada je pokušao zaustaviti veliku ralicu koja se otela kontroli i spriječiti vozilo da ne pogazi njegova nećaka. U bolnicu je bio primljen u "kritičnom, ali stabilnom stanju". Kasnije je na društvenim mrežama glumac objavio da je imao 30 slomljenih kostiju. Prošao je nekoliko operacija i krenuo na rehabilitaciju, a 15 dana nakon nesreće vratio se kući gdje se i dalje oporavlja, intenzivno radeći sa stručnjacima. Pisalo se da se nikad neće oporaviti do kraja, da mu prijeti amputacija noge, no glumac ni u jednom trenutku nije pokazao malodušnost i to oduševljava njegove obožavatelje.

image

Renner na rehabilitaciji u svojem domu

Walter/Bestimage/Profimedia

- Što god bude potrebno! - napisao je tako uz jednu fotografiju na Instagramu na kojoj vježba na sobnom biciklu, koja je dobila dva milijuna lajkova. Njegovu zahvalu fanovima na podršci, pak, dobila je 3,34 milijuna lajkova i više od 60.000 komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 20:21