ISKLESANI KOMIČAR

Jerry Seinfeld (68) smočio majicu i potpuno raspametio ženski dio publike!

Par je u braku od 1999., a imaju troje djece; Saschu (20), Shepherda (17) i Juliana (19)

Jerry i Jessica Seinfeld

 Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia/Eliotpress/mega/the Mega Agency/profimedia

Slavni američki komičar i glumac Jerry Seinfeld (68) suptilno je pokazao svoje izgrađeno tijelo dok se kupao sa svojom suprugom Jessicom Seinfeld (51) na plaži u St. Bartsu.

Ispod njegove bijele majice jasno su se vidjeli trbušnjaci u trenucima dok je izlazio iz oceana. Također, njegova supruga također je pokazala svoju zavidnu liniju u ružičastom jednodijelnom kupaćem kostimu.

image

Jerry i Jessica Seinfeld

Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia/Eliotpress/mega/the Mega Agency/profimedia

Inače, par je u braku od 1999., a imaju troje djece; Saschu (20), Shepherda (17) i Juliana (19).

Jessica se jednom prilikom našalila kada je na svom Instagram profilu podijelila kako zvijezda ‘Seinfelda‘ uopće ne govori normalnim tonom glasa, već konstantno viče.

- Ovaj čovjek viče umjesto da govori. Ne može pričati normalnim glasom. Ne može više nastupati na pozornici pa samo viče, viče, viče. Svaki. Dan, napisala je tada, što je zatim komentirao i sami komičar.

image

Jerry i Jessica Seinfeld

Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

- Istina je. Ali znate, kada sam s prijateljima na turneji ili u društvu drugih komičara, svi vičemo. Komičari viču jer imaju tu naviku kako bi privukli pozornost publike, ali kako sada nemam na koga vikati, urličem po kući i smatram da je to emocionalno oslobađanje, priznao je tada.

- Ako možete pronaći nešto o čemu možete vikati, a da ljude ne uznemiri, poput: ‘ZAŠTO NEMAMO VIŠE ŽLICA?’, jednostavno se osjećate bolje, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:14