STROGA MAMA

Jessica Alba otkrila kako se nosi s online nastavom: ‘Špijuniram djecu preko skrivenih kamera!‘

Moram znati jesu li fokusirani ili se zafrkavaju. Ako se potuku, premotam snimku i provjerim tko je koga prvi udario, kaže glumica
Jessica Alba 
 Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia

Holivudska glumica Jessica Alba (39) u jeku pandemije koronavirusa i zatvorenih škola ima pune ruke posla - slavnoj majci troje djece nije lako nadzirati 12-godišnju Honor Marie, 9-godišnju Haven Garner i trogodišnjeg Hayesa, a kako bi njihovo pohađanje nastave na daljinu držala pod kontrolom, ova stroga mama u sve dječje sobe instalirala je kamere preko kojih prati kako napreduje njihovo učenje.

- Naravno da ih špotam ako ne obraćaju pažnju na ono što im govori učiteljica! Imam svoje špijunske kamere preko kojih vidim jesu li fokusirani ili se zafrkavaju. Ako se slučajno potuku, mogu premotati snimku unatrag i provjeriti tko je koga prvi udario - otkrila je Alba s ponosom.

Osvrnula se i na činjenicu da joj djeca donedavno uopće nisu imala pojma da je ona zapravo - megapopularna glumica i međunarodna zvijezda!

- Sjećam se kad je Honor bila u prvom razredu, jednoga dana vratila se kući sva ožalošćena i pitala me: 'Zašto mi nisi rekla da si poznata?'. Osjećala se izdanom jer nije znala čime se bavim, a prijateljica iz razreda donijela joj je časopis čiju sam naslovnicu krasila - nije joj bilo jasno što joj mama radi u novinama - prisjetila se Jessica kroz smijeh.

Dodala je kako su obje kćeri dugo mislile da im mama radi za ekološki prihvatljivu kozmetičku tvrtku The Honest Company koju je sama osnovala, a sin Hayes ionako je još malen pa niti ne razmišlja o njezinu poslu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:43