NAGAĐANJA

Jesu li glasine točne? Najplaćenija glumica današnjice postaje Marvelova superjunakinja

Unatoč neprekidnim nagađanjima koja traju već godinama, potvrđeno je da je sredinom veljače započeo proces odabira glumaca za nadolazeći film

Margot Robbie

 Angela Weiss/Afp

Nakon nedavnog medijskog izvještavanja o tome da je Paulu Mescalu ponuđena uloga Johnnyja Storma u Marvelovu novom filmu "Fantastična četvorka", pojavile su se nove glasine prema kojima je miljenici Hollywooda, Margot Robbie, ponuđena uloga Sue Storm, poznate Marvelove junakinje zvane i "Invisible Woman", piše Disinsider, web portal koji se primarno bavi Disneyjem.

image

Margot Robbie na Met Gali

Mike Coppola/Getty Images Via Afp

Trenutačno nije poznato je li Robbie prihvatila ponudu, a po internetu kruže glasine da uloga Sue Storm uopće ni nije ponuđena atraktivnoj 32-godišnjakinji. Ukoliko prihvati ulogu, to neće biti prvi put da se Robbie, ujedno i najplaćenija glumica današnjice, odlučila okušati u svijetu stripovskih superheroja. Naime, poznata je po tome što je utjelovila Harley Quinn u filmovima DC Comicsa, a dok bi joj uloga u "Fantastičnoj četvorci" bila prva suradnja s Disneyjem, dugo se šuškalo da će također glumitii u "rebootu" Pirata s Kariba sa ženom u glavnoj ulozi.

image

Margot Robbie

Papculture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jessica Alba utjelovila je Sue Storm 2005. godine, dok je Kate Mara igrala spomenutu junakinju 2015. godine u razočaravajućoj adaptaciji jednog od najpopularnijih stripova Marvel Comicsa. U stripovima, Sue je sestra Johnnyja Storma koja se s vremenom zaljubljuje u Reeda Richardsa (Mr. Fantastic) i s njim ima dvoje djece, a vjeruje se da je Adam Driver trenutno u završnim pregovorima da glumi Richardsa.

image

Jessica Alba kao Sue Storm

Topfoto/Topfoto/Profimedia

Sada, unatoč neprekidnim nagađanjima koja traju već godinama, potvrđeno je da je sredinom veljače konačno započeo proces odabira glumaca. Neposredno prije nego što je javnosti otkrivena ta informacija, redatelj Matt Shakman viđen je na ručku s glumicom Milom Kunis, a zbog toga su mnogi povjerovali da bi upravo ona mogla biti iduća Sue Storm.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:38