FANOVI U EKSTAZI

Jesu li Mulder i Scully nakon gotovo 30 godina i niza propalih brakova napokon zajedno?

Tijekom godina se puno šuškalo o ljubavi između glavnih glumaca, no oboje su te navode kontinuirano demantirali
David Duchovny i Gillian Anderson
 Instagram

Scully i Mulder, glavni glumci jedne od najpopularnijih serija iz devedesetih - "Dosjei X", Gillian Anderson (52) i David Duchovny (60) raznježili su fanove objavom selfie fotografije s glumičinim psom.

- Stella je danas stekla novog prijatelja - napisala je glumica ispod fotografije.

Objava je zaradila više od 370 tisuća lajkova, a među oduševljenim obožavateljima našli su se i oni koji prizivaju romansu između omiljenih serijskih junaka.

- Možete li se napokon vjenčati? - glasio je jedan od komentara.

Podsjetimo, serija je emitirana od 1993. do 2002., a izašle su i dvije nove sezone - 2016. i 2018. Tijekom godina se puno šuškalo o ljubavi između glavnih glumaca, no oboje su te navode kontinuirano demantirali.

image
'Dosje X"
Twentieth Century Fox

Glumica iza sebe ima dva propala braka. U razdoblju od 1994. i 1997. bila je udana za Clydea Klotza (59) s kojim ima kći Piper Maru (26). Između 2004. i 2007. bila u braku s producentom Julianom Ozanne (56). Ljubovala je i s redateljem i scenaristom Markom Griffithsom. Iz te veze ima dva sina - Oscara (14) i Felixa (12), no par se nikada nije vjenčao.

Duchovny iza sebe također ima neuspjeli brak s glumicom i producenticom Teom Leoni (55). Rastali su se 2014. nakon 17 godina braka. Zajedno imaju dvoje djece - kći Madelaine West (21) i sina Kyda Millera (18).

Budući da glumci do sada nisu imali sreće u ljubavi, možda je vrijeme da fanovi serije nakon gotovo 30 godina od početka emitiranja dođu na svoje i ugledaju omiljene junake u romantičnom zagrljaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 22:22