NAKON DVIJE GODINE

Jesu li presudili ‘preljubnička salata‘ i brojne drame? Prekinuli Harry Styles i Olivia Wilde!

‘I dalje su ostali prijatelji‘ - tvrdi izvor i dodaje da Harry Styles i Olivia Wilde trenutno imaju različite životne prioritete

Harry Styles, Sydney Chandler i Olivia Wilde

 David Fisher/shutterstock/David Fisher/shutterstock

Celebrity svijet šokirala je vijest da su pjevač Harry Styles i glumica Olivia Wilde prekinuli nakon dvije godine veze. Kako doznaje magazin People, 28-godišnji pjevač i 38-godišnja glumica ‘uzimaju pauzu‘ jer imaju ‘različite prioritete koji ih razdvajaju‘.

"On je još uvijek na turneji i sada ide u inozemstvo. Ona je pak usredotočena na svoju djecu i svoj posao u L.A.-u. To je bila vrlo prijateljska odluka. I dalje su vrlo bliski prijatelji", rekao je izvor za People.

Prijatelj para dodao je da ‘trenutno imaju različite životne prioritete‘. "Pritisak javnosti na njih teško im je pao. Imali su uspona i padova tijekom svoje veze", dodao je.

Unatoč prekidu, među Olivijom i Harryjem nema ‘zle krvi‘.

image

Harry Styles, Sydney Chandler i Olivia Wilde

Alberto Terenghi/venice2022/Ip/Pa Images/Profimedia/Alberto Terenghi/venice2022/ip/pa Images/profimedia

"Harry nije nogirao Oliviju, ili obrnuto. Ovo je najduža veza koju je Harry ikada imao, tako da je očito da imaju posebnu vezu", rekao je insajder.

Styles i Wilde su zajedno radili na filmu ‘Don‘t Worry Darling‘, a kružile su glasine da je došlo do svađe između Wilde i kolegice Florence Pugh koja je također radila s njima na filmu.

Par se prvi put susreo u rujnu 2020. kada je Harry dobio ulogu supruga glumice Florence i zamijenio Shiu LaBeoufa u filmu. Dva mjeseca kasnije, Olivia se rastala od glumca iz serije ‘Ted Lasso‘ Jasona Sudeikisa (47) nakon devet godina, a zbog čega je glumcu navodno ‘slomljeno srce‘.

Nedavni medijski natpisi sugerirali su i da je započela vezu s Harryjem dok je još bila u braku, a navodno mu je donosila i svoj poznati dressing za salatu kojim, čini se, osvaja muškarce. Olivia i bivši suprug imaju dvoje djece - sina Otisa i kćer Daisy, a upravo njima planira se posvetiti nakon prekida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:17