TRAŽILI GA MJESECIMA

Jesu li pronašli nestalu holivudsku zvijezdu? Ljudski ostaci nađeni u blizini područja gdje je nestao poznati glumac

Aktivna potraga za Sandom bila je u mirovanju zbog loših vremenskih uvjeta sve do prošle subote

Glumac Julian Sands

 Avalon.red/Avalon/Profimedia/Avalon.red/avalon/profimedia

Ljudski ostaci pronađeni su u subotu u južnoj Kaliforniji u blizini područja na kojem se traga za nestalim britanskim glumcem Julianom Sandsom, prenosi CNN.

- Planinari su kontaktirali šerifovu postaju Fontana nakon što su otkrili ljudske ostatke u divljini Mount Baldyja, stoji u priopćenju šerifa okruga San Bernardino.

Istražitelji kažu da bi identifikacija posmrtnih ostataka trebala biti dovršena idući tjedan. Potraga za Sandsom bila je usredotočena na područje Mount Baldyja prema tragovima kretanja pronađenih na njegovom mobitelu. Britanski glumac nije viđen otkako je u siječnju krenuo na planinarenje u San Gabriel sjeveroistočno od Los Angelesa.

Aktivna potraga za Sandom bila je u mirovanju zbog loših vremenskih uvjeta sve do prošle subote. Više od 80 volontera i službenika uz zračnu podršku dva helikoptera i brojnih dronova pretraživali su udaljena područja planine i vršili procjene iz zraka, poručili su dužnosnici.

Šerif okruga u ponedjeljak je rekao da unatoč nedavnom toplijem vremenu, dijelovi planine i dalje su nedostupni zbog ekstremnih uvjeta, a područja pretraživanja uključuju strmi teren prekriven s tri metra leda i snijega.

Gloria Huerta, glasnogovornica odjela, za CNN je otkrila da su dužnosnici bili prisiljeni prekinuti potragu u siječnju zbog lošeg vremena i mogućnosti lavine.

Sands je najpoznatiji po televizijskim ulogama Vladimira Bierka, antagonista u petoj sezoni "24", kao i Supermanova oca Jor-Ela u "Smallvilleu". Na velikom platnu glumio je glavnog lika u dva izdanja franšize horor filmova "Warlock" Uključujući "Arachnophobiju" i "Leaving Las Vegas".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:26