MUČNO DJETINJSTVO

Jeziva sudbina mlade glumice: ‘Mama mi godinama nije vjerovala da me tata silovao, sve dok ga nije zatekla na meni‘

- Umorna sam od života u kojem se pretvaram da se ništa nije dogodilo, priznala je glumica koja je zatražila skrbništvo nad mlađom sestrom

Melisa Dongel

 Instagram/Melisa Dongel/

Mlada turska glumica Melisa Döngel​ istaknula se kao jedna od najpoznatijih glumačkih zvijezda svoje generacije, a mi smo je imali prilike gledati u popularnoj turskoj seriji ‘Miriše na ljubav‘.

Danas ima 23 godine i uživa u slavi i uspjehu, no život joj nije uvijek bio med i mlijeko.

Ranije je priznala da je imala vrlo traumatično i teško djetinjstvo. Tako je u srpnju 2021. pokrenula sudski proces protiv svog oca i odlučila preuzeti skrbništvo nad svojom mlađom sestrom koja je tada imala 17 godina. Razlog takvom potezu bio je taj što je Melisa, kad joj je bilo samo 15 godina, bila žrtva seksualnog zlostavljanja svoga oca pa je željela zaštititi mlađu sestru da ne doživi istu sudbinu.

"Umorna sam od života u kojem se pretvaram da se ništa nije dogodilo. Teško sam preživjela svoje djetinjstvo. Moja majka nije mi vjerovala. Rekla mi je: ‘Nemoj ići na policiju, oni će zatvoriti tatu, ali će ga osloboditi i on će te ubiti‘", otkrila je glumica i šokirala svoje obožavatelje.

Njezina majka čak je javno priznala da nije vjerovala svojoj kćeri kad joj je ova govorila da je otac zlostavlja.

"Prije dvije godine, moja kći rekla mi je da ju je otac zlostavljao, ali ja nisam vjerovala jer nisam to vidjela. Jednog jutra sam ga zatekla pokraj kćeri i pitala što to radi", izjavila je glumičina majka, koja se odbila brinuti o svojim kćerima, navodno zbog siromaštva, te se vratila u rodnu Rusiju.

Melisa je zbog svega dugo posjećivala psihologe i s njima razgovarala o posljedicama ovog strašnog čina njezina oca. Glumica je zbog svog priznanja dobila veliku podršku na društvenim mrežama, ali i od svojih kolega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2023 08:14