NOVA LJUBAV

Joe Manganiello finalizirao razvod od Sofije Vergare: Na Instagramu objavio vezu s drugom, službeni su!

Joe i glumica Caitlin O‘Connor više su puta viđeni zajedno, a sada je glumac objavio da su zajedno proveli Valentinovo

Caitlin O Connor i Joe Manganiello

 Faye Sadou/Imago Stock&people/Profimedia/Faye Sadou/imago Stock&people/profimedia

Joe Manganiello konačno je službeno objavio svoju romansu s Caitlin O’Connor na Instagramu, nekoliko dana nakon što je par navodno počeo živjeti zajedno. U nedjelju je 47-godišnji glumac, zvijezda filma "Magic Mike", podijelio niz fotografija sa svojih 2,8 milijuna pratitelja na Instagramu, a među njima bila je jedna s glumicom.

image

Joe Manganiello, Caitlin O`Connor

Screenshot/instagram/joemanganiello/

Na fotografiji je otkrio da je proslavio Valentinovo s Catlin na koncertu Toola u Los Angelesu u srijedu. Druge dvije slike prikazuju kako poziraju pored vaze s crvenim ružama i bombonijere.

Prije ove Manganiellove objave TMZ je otkrio da se par uselio zajedno.

Izvor je rekao da su Manganiello i O‘Connor (34) "jako zaljubljeni" i da su povezani zbog svojih korijena iz Pittsburgha i strasti prema putovanjima. Manganiellov pas, Bubbles, također je odobrio O‘Connor čineći useljenje još lakšim.

Romansa ovog dvojca dolazi nakon Manganiellova razvoda od kolumbijske glumice Sofíje Vergare. Razvod je finaliziran početkom ovog mjeseca.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

U srpnju 2023. Vergara (51) i Manganiello otkrili su za Page Six da se razilaze nakon sedam godina braka.

"Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo novom fazom naših života", rekli su u zajedničkoj izjavi.

Unatoč glasinama koje su kružile o tome što je dovelo do njihovog rastanka, Vergara je otkrila da su se odlučili razvesti jednostavno zato što su željeli drugačije stvari u životu. Vergara je od tada nastavila s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom s kojim je prvi put viđena u listopadu 2023.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:30