AMBER HEARD

JOHNNY DEPP BIVŠU ŽENU TUŽI ZA KLEVETU, TRAŽI 50 MILIJUNA DOLARA 'Napala me u novinama kao nasilnika, a ona me zapravo prevarila s milijarderom'

Amber Heard i Johnny Depp
 Suzanne Plunkett/File Photo / REUTERS

Američki glumac Johnny Depp navodno je podnio 50 milijuna dolara tešku tužbu zbog klevete protiv bivše supruge Amber Heard.

Depp (55) tvrdi u novim dokumentima da su optužbe njegove bivše žene za obiteljsko nasilje "složena prijevara", javlja TheBlast.com u petak.

Zvijezda serijala "Pirati sa Kariba" kaže kako je Heard prešla svaku granicu kada je napisala članak za Washington Post u prosincu.

"Prije dvije godine, postala sam javna ličnost koja predstavlja obiteljsko nasilje i osjetila sam punu silu bijesa javnosti protiv žena koje su progovorile o nasilju", napisala je Heard u članku.

Heard (32) nije spominjala Deppa, no njegova najnovija tvrdnja kaže da je referenca na njega bila vrlo jasna.

Članak "počiva na glavnoj tezi da je gospođica Heard žrtva obiteljskog nasilja, a da je gospodin Depp krivac za to nasilje", stoji u optužbi.

"Depp nikada nije zlostavljao Heard. Njezine optužbe protiv njega iz 2016. godine su lažne", navodno stoji u optužbi.

Depp je naglasio kako je zbog tog članka pretrpio velike posljedice jer samo četiri dana nakon objave, njegov "piratski" filmski hit, nije bio popularan kod publike.

"Heard nije žrtva obiteljskog nasilja, ona je krivac", stoji u optužnici.

Optužnica također uključuje i optužbu da je Heard tijekom braka započela vezu s vlasnikom Tesle, multimilijarderom Elonom Muskom, s kojim se sastajala "kasno u noćnim satima", navodi The Blast.

Heard je zatražila razvod u svibnju 2016. godine uz optužbe da ju je glumac verbalno i fizički zlostavljao "tijekom cijele veze".

Ona tvrdi da je Depp postao bijesno nasilan tijekom toga mjeseca te da je bacio mobitel u lice, čupao joj kosu, razbijao boce vina i uništio joj slikarski studio.

Depp je dobio privremenu zabranu približavanja, a Heard je tada trebala svjedočiti na sudu, no par je došao do zajedničkog sporazuma u kolovozu 2016.

"Naša je veza intenzivno osjećajna i povremeno turbulentna, no uvijek obilježena ljubavlju", par je izjavio u zajedničkoj izjavi. "Ni jedna strana nije iznijela lažne tvrdnje kako bi se financijski okoristila". U izjavi također stoji - "nikada nije bilo nikakve namjere da se nanese fizička ili emotivna šteta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2022 07:57