FIVE

Johnny Depp naslikao svoj autoportret: ‘Slika je odraz pet bolnih godina mog života‘

Glumac je kažu, sa zadovoljstvom zatvorio vrata bolnog poglavlja s bivšom suprugom Amber Heard

Johnny Depp

 Isabelle Vautier/Starface/Profimedia

Johnny Depp predstavio je svoj autoportret "Five" vrijedan oko 2200 eura kojeg je naslikao u jednom od najmračnijih razdoblja svog života. Glumac (60), donosi Daily Mail, rekao je kako je slika odraz pet bolnih godina pravne bitke s bivšom suprugom Amber Heard.

Nekadašnji par vodio je sudske sporpve s obje strane Atlantika više od šest godina nakon što je glumica (37) javno iznijela da je bila žrtva obiteljskog nasilja tijekom njihova 15-mjesečnog braka, što je Johnny oštro negirao.

U prosincu prošle godine, glumčevi odvjetnici rekli su da je "Depp sa zadovoljstvom zatvorio vrata ovog bolnog poglavlja" nakon što je postupak okončan.

Depp je u četvrtak ponosno pokazao svoje umjetničko djelo nastalo prema fotografiji snimljenoj za Christian Dior Parfums 2015. godine.

Fotografija je iskorištena za najavu Deppa kao zaštitnog lica Dior Sauvagea na snimanju koje je vodio francuski kreativni direktor Jean-Baptiste Mondino. Glumac je odabrao ovu sliku upravo u čast Diora i odanosti koju su mu uvijek iskazivali, pa tako i za vrijeme svoje privatne agonije.

"Napravio sam ga kod Ralpha Steadmana u njegovom studiju oko 2021. godine. Ovaj autoportret. Nastao je u vremenu koje je bilo, ajmo reći, malo mračno, pomalo konfuzno. Gledao sam ga i ne znam zašto, zaključio da su mu potrebne dodatne informacije. Osjetio sam potrebu da označim odbrojavanje godina. Upravo zato sam napisao pet jer sam upravo ulazio u petu godinu ludila.", ispričao je Depp.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:31