DOK ČEKA PRESUDU

Johnny Depp tambura dalje: ‘Glumac nastupio drugu večer za redom, fanovi kažu da pretjeruje‘

Depp se pojavio na koncertu Jeffa Becka i odsvirao sedam pjesama u Royal Albert Hallu u Londonu. Izgledao je kao da ne mari za suđenje

Johnny Depp i Jeff Beck na pozornici

 Twitter/

Johnny Depp pridružio se na pozornici u Royal Albert Hallu u Londonu u ponedjeljak navečer Jeffu Becku drugu večer zaredom usprkos pravnoj bitki protiv Amber Heard koja je u tijeku, piše Daily Mail.

Posjetitelji koncerta tome su se i nadali jer je Depp s Beckom nastupio i u Sheffieldu samo dan ranije.

Podsjetimo, 58-godišnja glumačka zvijezda trenutno je usred suđenja sa svojom bivšom suprugom Amber Heard koju tuži za 50 milijuna dolara.

image

Johnny Depp i Jeff Beck na pozornici

Twitter/

U Sheffieldu su izveli svoju obradu pjesme "Isolation" Johna Lennona, koju su prethodno objavili 2020. godine.

U ponedjeljak su društvenim mrežama kružili mnogi isječci na kojima zajedno sviraju, a Deppova pojava u Velikoj Britaniji iznenadila je mnoge zbog činjenice da čeka presudu u procesu koje mediji nazivaju suđenjem stoljeća.

U londonskom Royal Albert Hallu odsvirali su zajedno čak sedam pjesama, uključujući "Little Wing" Jimija Hendrixa, no neki od obožavatelja u Londonu rekli su da bi "radije samo gledali Becka".

- Previše Johnnyja Deppa, ipak nismo došli vidjeti njega. Mislim da je to neka vrsta promidžbenog štosa. Nije pridonio koncertu, ali je Becku zato oduzeo malo pažnje - tvrdi jedan od obožavatelja Jeffa Becka.

image

Johnny Depp na pozornici

Twitter/

- Bilo je cool, neočekivano, no moglo je i bez toga - rekla je jedna od Beckovih obožavateljica.

Drugima je bilo drago vidjeti zvijezdu čiji su dolazak na pozornicu popratili povicima: "Volimo te, Johnny!"

Nekoliko trenutaka prije nego što se pojavio, Beck je rekao: "Prvi put smo se sreli kada je prije pet godina pokucao na vrata moje garderobe. Ovo je trebala biti tajna, no evo ga! - najavio je Beck Johnnyjev dolazak na pozornicu.

Par je također izveo "What's Going On" Marvina Gayea i "A Day in the Life" The Beatlesa, a skupa su svirali, vježbali i snimali glazbu i za vrijeme prvog lockdowna, odnosno, prvog vala pandemija covida-19.

Nakon predstave, stotinjak se ljudi okupilo ispred stražnjeg ulaza, u nadi da će sresti 58-godišnju zvijezdu "Pirata s Kariba", no Depp je odlučio susresti se s obožavateljima ispred mjesta događaja, pozirajući za fotografije i dajući autograme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:16