PREOKRET U RAZVODU OD 200 MIL. $

Johnny Depp tvrdi da Amber želi novac, brane ga i bivše žene: Nikad nije bio nasilan

Amber Heard i Johnny Depp na premijeri filma 'Black Mass'
 Suzanne Plunkett / REUTERS

Nakon što je glumica i manekenka Amber Heard optužila Johnnyja Deppa za obiteljsko nasilje te prekjučer na sudu, na kojem se pojavila sva u modricama, zatražila i zabranu pristupa svom “nasilnom suprugu”, s kojim vodi brakorazvodnu parnicu, oglasili su se i glumčevi odvjetnici.

“Demantiramo sve tvrdnje kojima se Johnny Depp oslikava kao tiranin koji je svoju ženu ostavio u strahu za vlastiti život”, napisali su odvjetnici poznatog glumca te dodali kako se Amber ovakvim navodima očito želi financijski osigurati tijekom 200 milijuna dolara teškog razvoda. Amber je, podsjetimo, tvrdila da je glumac u posljednje vrijeme često pijan i drogiran te da ju je emotivno i fizički zlostavljao u više navrata.

Heard je u sudskim dokumentima navodno navela i kako je Depp ‘često paranoičan i njegova temperamentnost je posebno zastrašujuća za mene. Johnnyjeva paranoja, zablude i agresija povećavale su se tijekom naše veze. Kao i moja svjesnost njegove zlouporabe droga’.

U obranu glumačke zvijezde stale su njegove bivše supruge, kao i neki kolege koji tvrde da glumac nije nasilne prirode te da su ovakve optužbe nečuvene.

Deppova prva supruga, vizažistica Lori Anne Allison, s kojom je bio u braku od 1983. do 1985., rekla je da ne vjeruje u te optužbe te da Depp tijekom njihove veze nikad nije ni povisio glas, a kamoli bio nasilan.

Njih dvoje još su uvijek prijatelji, a posljednji put su se čuli prošli tjedan kada je Allison izrazila sućut nakon što je Deppu preminula majka.

Oglasila se i Deppova bivša partnerica Vanessa Paradis, s kojom je ima dvoje djece. Paradis tvrdi da su tvrdnje Amber Heard nečuvene. ‘Dugo poznajem Johnnyja, nikada nije bio fizički nasilan prema meni i to nije čovjek s kojim sam živjela prekrasnih 14 godina’, napisala je u pismu koje je objavio TMZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 19:41