‘VIŠE NISMO NIŠTA!‘

Johnny ne želi Amber pogledati u oči: Tog se drži otkad je podnijela zahtjev za razvod, snimka sve objasnila

Na snimci se jasno čuje kako Deep govori Heard da ju više nikad neće pogledati u oči

Amber Heard i Johnny Depp

 Steve Helber/Afp

Otkriven je pravi razlog zašto Johnny Depp ne uspostavlja kontakt očima s bivšom suprugom Amber Heard na sudu. Naime, glumac joj je 2016., kada je podnijela zahtjev za razvod rekao kako njih dvoje nisu više ništa te da ju više nikad neće pogledati u oči. Heard je posvjedočila da je pokušala pogledati Deppa u oči, ali on joj skreće pogled.

Deppova odvjetnica Camille Vasquez upitala je Hearda stvari vezane uz pokušaj uspostavljanja kontakta očima, a Heard je potvrdila kako je svaki puta izbjegao pogled, ali kako se ne sjeća što joj je on rekao 2016. godine.

Potom je puštena snimka snimljena u hotelskoj sobi u San Franciscu 2016. godine. Snimljena je nakon što je Heard podnijela zahtjev za razvod. Na snimci je Heard pokušala zagrliti Deppa, ali kada je on to odbio, ona ga je molila za zagrljaj. Nakon toga se jasno čuje kako Deep govori da ju više nikad neće pogledati u oči.

U jednom napetom trenutku, par se susreo licem u lice i uspostavio kontakt očima na sudu, zbog čega je Heard fizički zadrhtala. Glumica je odlazila sa suda nakon što je ispričala kako ju je njezin bivši suprug seksualno napao bocom pića i zaprijetio da će joj ubiti u ožujku 2015. u Australiji. U isto vrijeme, Depp je ustao i krenuo prema Heard. Činilo se da je Heard fizički zadrhtala i izgledala je prestravljeno, odmaknuvši se kad su se sudski dužnosnici odmah okrenuli prema Deppu i podigli ruke, upozoravajući ga da se kloni. Glumac se tada okrenuo i slegnuo ramenima i nasmiješio se.

Jučer je Heard također priznala da nije isplatila obećanu donaciju od 3,5 milijuna dolara neprofitnoj američkoj uniji za građanske slobode, koja se bori za obranu individualnih sloboda, nakon što je tvrdila da je dala doprinos.

Heard je rekla da ju je Depp tužio zbog čega je spriječena da ispuni svoje obećanje o doniranju cijele nagodbe od 7 milijuna dolara za razvod. Međutim, Heard je nekoliko puta tvrdila - uključujući pod prisegom u Deppovom slučaju klevete 2020. u Velikoj Britaniji - da je cijelu nagodbu donirala u dobrotvorne svrhe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:44