HOLIVUDSKI PAR

Joker je postao otac! Lijepa glumica rodila mu sina, kojeg su nazvali po njegovom pokojnom bratu

Sretnu vijest čuvali su skoro mjesec dana, a onda ju je javnosti obznanio redatelj Victor Kossakovsky na Filmskom festivalu u Zurichu
 Pacificcoastnews/avalon.red/Pacific Coast News/Profimedia

Glumački par, 45-godišnji Joaquin Phoenix, kojeg smo gledali kao Jokera, i 35-godišnja Rooney Mara postali su roditelji. Tu vijest čuvali su skoro mjesec dana, a onda ju je javnosti obznanio redatelj Victor Kossakovsky na Filmskom festivalu u Zurichu tijekom konferencije za novinare.

"Ako niste znali, Phoenix je dobio dijete. Prekrasnog sina kojeg su nazvali River", odgovarajući na novinarske upite otkrio je Kossakovsky. Redatelj je naime s Phoenixom radio na filmu "Gunda" surađujući kao izvršni producent.

image
Tullio M. Puglia

Za pretpostaviti je kako se slavni holivudski par dogovorio s redateljem da on umjesto njih priopći javnosti vijest kako su dobili prvo dijete kako bi izbjegli pitanja na tu temu o kojoj su do sada odbijali govoriti.

image
River Phoenix, "My private Idaho"
Screenshot

Inače, sinčić je dobio ime River po Joaquinovom četiri godine starijem bratu Riveru koji je preminuo od predoziranja 1993. godine. Bila je to iznimno šokantna vijest, jer iako su mu bile 23 godine, River je već tada bio renomirana zvijezda i slovio je za najtalentiranijeg glumca mlade generacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:40