PREKID SURADNJE

Još jedan ‘potop‘ oca Britney Spears: Nakon izgubljenog skrbništva, i odvjetnici mu zadali bolan udarac

Jamie Spears morao je potražiti novog odvjetnika koji će ga zastupati...
Jamie Spears
 Valerie Macon/AFP

Odvjetničko društvo Holland & Knight, koje je godinama zastupalo Jamieja Spearsa tijekom bitke za skrbništvo nad pjevačicom Britney Spears, odbacilo ga je kao klijenta zbog zabrinutosti da će odvjetnik pop zvijezde podnijeti tužbu nakon prestanka skrbništva, doznaje Page Six.

"Tužitelj Mathew Rosengart nekoliko je puta tvrdio da će istražiti i tužiti Jamieja", rekao je blizak izvor. "Ako, odnosno, kada se to dogodi, Jamie će se morati braniti i vjerojatno će biti u još nepovoljnoj poziciji."

Izvor je također otkrio da je Jamiejeva glavna savjetnica, Vivian Lee Thoreen, rekla svom klijentu da će mu "trebati drugi zastupnici te da ona i odvjetničko društvo nisu zainteresirani za tu ulogu".

Jamie Spears je nakon toga 'ovlastio' Thoreenovu da mu pomogne u pronalasku jakog odvjetnika. Ona je predložila Alexa Weingartena iz odvjetničkog društva Willkie, Farr & Gallagher, a on je prihvatio ponudu.

"Jamie je zadovoljan poslom koji je obavilo društvo H&K. On i Vivian ostali su u bliskom kontaktu tijekom prijenosa posla", dodao je izvor.

Međutim, drugi izvor otkrio je da zastupanje Jamieja, koji je suspendiran s pozicije skrbnika, društvu H&K nije baš dobro za njihovo poslovanje.

“Ne žele više financirati ovaj slučaj, jer kada zastupate suspendiranog konzervatora, vjerojatnije je da bi se naknade koje ste već dobili mogle oduzeti, a buduće naknade možda neće biti naplaćene”, objasnio je izvor za Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:45