UPEČATLJIVA GRIMASA

Još jedna dodjela Oscara, još jedan ‘meme‘: Urnebesna reakcija Andrewa Garfielda širi se po internetu

Obožavatelji su vrlo brzo reagirali na društvenim mrežama kako bi podijelili svoje oduševljenje novim ‘meme formatom‘

Andrew Garfield na crvenom tepihu

 A.m.p.a.s./Picturelux/Profimedia

Andrew Garfield ušao je u povijest Oscara i "memeova" svojim nespretnim i neugodnim smiješkom na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Ovaj 39-godišnji glumac, koji je bio značajno ime na ceremoniji prepunoj zvijezda, dospio je u središte pozornosti kada se voditelj Jimmy Kimmel tijekom svog uvodnog monologa našalio o prošlogodišnjim Oscarima i udarcu Willa Smitha te rekao da će ga Spider-Man zaštititi ako dođe do slične situacije.

image

Kisel osmijeh Andrewa Garfielda

Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- A ako se bilo tko od vas naljuti na neku šalu, neće vam biti lako - rekao je Kimmel dok se kamera okrenula prema zvijezdama, uključujući Garfielda, Stevena Spielberga i Michaela B. Jordana.

- Morat ćete se susresti sa Spider-Manom - rekao je Kimmel dok je kamera fiksirala Garfielda koji se nespretno nasmiješio prije nego što je širom otvorio usta u urnebesnu grimasu, piše Daily Mail.

Obožavatelji su vrlo brzo reagirali na društvenim mrežama kako bi podijelili svoje oduševljenje novim "meme materijalom", a jedan je komentirao da "ovo ne bi bila prava oskarovska večer bez Andrewa Garfielda koji je postao meme".

- Još jedan dan, još jedna dodjela Oscara, još jedan dan kada Andrew Garfield postaje glavni meme - stoji u jednom komentaru.

- Andrew Garfield je službeno meme večeri - dodao je još jedan komentator.

Također, nezaobilazno upiranje prsta u kameru Pedra Pascala također nije prošlo nezapaženo, pa su neki zahvalili i Andrewu i Pedru na svim budućim smiješnim slikama koje će kreirati. Podsjetimo, Garfield je prethodno postao meme na dodjeli Oscara 2022. kada je snimljen kako piše poruku ispod stola, neposredno nakon što je Will Smith ošamario Chrisa Rocka.

Što se tiče Garfielda i memeova, Garfield je pravi znalac. Prošle godine rekreirao je zajedno s Tobeyjem Maguireom i Tomom Hollandom kultnu scenu iz epizode animirane serije o Spider-Manu iz 1968. gdje je Spider-Man imao svog dvojnika.

image

Poznata rekreacije memea o Spider-Manu

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:41