DRAGANA MIRKOVIĆ

Još jedna pjevačka zvijezda iz Srbije stiže u Arenu Zagreb: ‘Ja na sceni pjevam dok mogu izdržati‘

Obećala je u Zagrebu napraviti spektakl za pamćenje u sklopu turneje ‘Do poslednjeg daha‘

Dragana Mirković

 YouTube

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Dragana Mirković, slavi jubilarnih 40 godina karijere. U to ime, svojim dolaskom će počastiti i zagrebačku publiku. Pjevačica iz Srbije pjevat će u Areni Zagreb 3. svibnja 2024. godine, na rođendan radijske postaje Extra FM.

"To je duplo slavlje što je sjajno. Jako se radujem druženju i obećavam puno, puno divnih emocija, puno pjesama. Ja sam na sceni i pjevam dok mogu izdržati. Zato ne obećavam puno koncerata da bih mogla obećati puno emocija i puno pjesama. Moja publika mora osjetiti svu moju ljubav, svu moju emociju i svu snagu koju ću izvući iz sebe i dati je njima. Svatko tko me gledao, a puno ljudi me gledalo u ovih 40 godina, oni znaju da je sve ovo što govorim ne 100% istina, nego i više od toga", kazala je pjevačica.

Za nju je svaki susret s publikom praznik. Dragana Mirković već godinama pomiče ne samo glazbene, već i produkcijske granice, a u Zagrebu je obećala napraviti spektakl za pamćenje.

"Moja publika to zaslužuje. Imam fanove posvuda, koji su već moji prijatelji, meni je ponekad neugodno zvati ih fanovima jer ih smatram prijateljima i borcima za mene kad mi je najteže. Oni su moja vojska", kazala je regionalna zvijezda te u razgovoru za Extra FM otkrila da je za Hrvatsku vežu lijepe uspomene.

"Uvijek sam imala puno prijatelja svuda i to je moje veliko bogatstvo. Dio rodbine nam je u Hrvatskoj, jedni su u Zagrebu, snaha je iz Splita, moj prvi odlazak na more sa školom je bio u Makarsku, ja sam od tada zaljubljena u dalmatinski naglasak. Mene puno divnih uspomena veže za Hrvatsku i za Zagreb, a posebno za Split i okolicu", objasnila je.

Popularna glazbenica, koja inače živi u Beču, iza sebe ima cijeli opus bezvremenskih hitova kao što su "Luče moje", "Eksplozija", "Pečat na usnama", "Poslednje veče", "Sve bih dala da si tu" koji pune dvorane diljem svijeta. Osim toga ima i vlastitu televiziju, diskografsku kuću, a od nedavno i glazbeno-plesni show.

Svi koji žele uživati u regionalnoj turneji "Do poslednjeg daha" ulaznice mogu kupiti putem sustava Eventim.

image

Dragana Mirković najavila koncertu u Areni Zagreb

Extra Fm/
image

Dragana Mirković najavila koncertu u Areni Zagreb

Extra Fm/
image

Dragana Mirković najavila koncertu u Areni Zagreb

Extra Fm/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:48