ISPOVIJEST AMBER HEARD

‘Još uvijek volim Johnnyja, ništa mu ne zamjeram. Znam da nisam savršena žrtva, da nisam dopadljiva...‘

Strahujem da bi svaki moj korak mogao biti nova prilika da me se ušutka, poručila je

Amber Heard

 Michael Reynolds/AFP

U prvom istupu u javnosti otkako je izgubila parnicu u procesu protiv bivšeg supruga Johnnyja Deppa u slučaju klevete, glumica Amber Heard izjavila je za američku medijsku kuću NBC kako shvaća da nije 'dopadljiva' ili 'savršena žrtva' te da 'još uvijek voli bivšeg supruga i da mu ništa ne zamjera', prenosi Sky News.

Podsjetimo, sud u Virginiji odlučio je da je glumica Amber Heard oklevetala svog bivšeg supruga Johnnyja Deppa zbog čega mu je dužna na ime odštete platiti 15 milijuna dolara, dok on njoj treba platiti dva milijuna jer je sud uvažio i neke elemente njezine protutužbe.

Odgovarajući na pitanja u prvom dijelu intervjua odgovorila je i na pitanje ima li još uvijek osjećaja prema bivšem suprugu.

- Da, apsolutno. Volim ga. Voljela sam ga najiskrenije i dala sve od sebe da popravim naš duboko narušen odnos, ali nisam uspjela. Ništa mu ne zamjeram. Znam da je to možda teško razumjeti. Ali moglo bi se vrlo jednostavno razumjeti ako ste ikada nekoga voljeli. Trebalo bi biti jednostavno, rekao je.

Heard je u intervjuu također priznala kako strahuje da bi ju bivši suprug ponovno mogao tužiti zbog klevete ako nastavi iznositi pojedinosti iz njihova života nakon sudske presude. Podsjetimo, Depp je uporno odbija njezine optužbe o obiteljskom nasilju.

Novinarka Savannah Guthrie upitala je Amber je li Depp uspio u namjeri da ju ponizi pred cijelim svijetom, kao što je obećao u tekstualnoj poruci prijatelju.

- Znam da je to obećao. To sam posvjedočila. Ja nisam dobra žrtva, jasno mi je. Nisam simpatična žrtva, nisam savršena žrtva. Ali kada sam svjedočila tražila sam od porote da pokuša u meni vidjeti čovjeka i evo, čini se da je uspio u namjeri, rekla je.

Na upit osjeća li se nervozno dok govori, odnosno razmišlja li o onome što smije i ne smije govoriti, odgovorila je:

- Naravno, bojim se. Uzela sam zdravo za gotovo ono što sam pretpostavila da je moje pravo na slobodu govora. Strahujem da bi svaki moj korak mogao biti nova prilika da me se ušutka, a pretpostavljam da tome služi tužba za klevetu, rekla je.

Ponovno je ustvrdila da njezina kolumna o obiteljskom zlostavljanju koja je objavljena u Washington Postu 2018. godine, koji se našao u središtu pravnog procesa, nije bila o Deppu, nego o puno većem kulturološkoj temi vezanoj za #MeToo pokret.

Rekla je da je bilo jako važno da ne napiše članak o Deppu ili da ga ne okleveta. Poručila je da su njezini odvjetnici pročitali tekst prije objavljivanja.

Istaknula je da nikada nije željela da članak pridonese slomu njegove karijere.

Podsjetimo, u prvom dijelu intervjua Heard je priznala da su ona i Depp bili 'grozni jedno prema drugome' tijekom njihove 'toksične' veze. Priznala je da je napravila puno grešaka, ali da je uvijek govorila istinu.

Tijekom intervjua izjavila je kako smatra da je porotu osvojila Deppova "odlična gluma".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:02