PARTY ZA PAMĆENJE

Jug Hrvatske i Dubrovnik plesali u ritmu američke house dive Honey Dijon

Tisuću gostiju iz cijelog svijeta imalo je prilike uživati na najljepšem plesnom podiju Europe
Honey Dijon
 Dino Avdić

Američka house diva Honey Dijon nastupom na terasi dubrovačke tvrđave Revelin opravdala je epitet jedne od najboljih DJ-ica današnjice.

Tisuću gostiju iz cijelog svijeta imalo je prilike uživati na najljepšem plesnom podiju Europe. Pogled na vizure Dubrovnika, zalazak Sunca i glazba Dijon upotpunili su dojam partija o kojem će se još dugo pričati.

image
Dino Avdić

BSH Events i ovog su puta pokazali kako izgleda vrhunski party uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Naime, na terasu su mogli ući samo oni posjetitelji koji su imali EU Digital Covid certifikat ili negativan test.

image
Honey Dijon
Dino Avdić

Honey Dijon našoj je publici dobro poznata. Nekoliko je puta istaknula koliko voli hrvatsku obalu, a u Dubrovniku je uživala u lokalnim specijalitetima i šetnji starim Gradom. Na nastupu na terasi Revelina ponovno je pokazala vještine miksanja, senzualni prijelaz između housea i techna.

image
Dino Avdić

Dubrovačka publika u nekoliko je navrata ovacijama pozdravila američku divu koja je dala obećanje kako će se u Hrvatsku brzo ponovno vratiti.

BSH Events ovog su ljeta obilježili svijet zabave u Hrvatskoj. Party s Honey na Revelinu, Zadar Sunset festival, BSH Island festival, posebni event u suradnji s klubom Amnesia s Ibize na Paškom mostu The Fortress samo su neki od ovoljetnih događaja čije su fotografije i snimke obišle svijet te hrvatsku svrstali visoko na ljestvici zemalja s najboljom ljetnom zabavom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2023 22:33