SJEĆATE LI JE SE?

Jugoslavenska pop zvijezda proživljava pakao, susjedi kažu da je neprepoznatljiva: ‘Jako je mršava, živi u podrumu...‘

Novinari su je čekali satima, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa, dok su na njezinom prozoru stajale rešetke, a rolete su bile spuštene

Bebi Dol 2010. godine u Skopju

 /Maja Zlatevska/cropix

Bebi Dol (61), pravim imenom Dragana Šarić Todorović (61), najčešće se sjetimo kada na nekoj radijskoj postaji emitiraju neku njezinu staru pjesmu. Kao npr. pjesmu "Brazil" koja je 1991. spredstavljala Jugoslaviju na izboru za pjesmu Eurovizije, piše Slobodna Dalmacija. Kako je javnost nije dugo vidjela, mediji su se zainteresirali gdje je ona sada. Srpski mediji uputili su se i u beogradsku četvrt Vračar. Tamo su provjerili nekoliko adresa na kojima bi navodno trebala prebivati Bebi Dol.

image

Oliver Mandić i Bebi Dol u Skopju 2010. godine

/Maja Zlatevska/cropix

- Nekoliko puta sam je vidio dok se šetala s dečkom. Svađali su se. Nije bilo ugodno tako nešto čuti ni gledati. Čitava ulica orila se od njih dvoje. Nažalost, ona je znatno smršavjela, to je potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovce je neprepoznatljiva - novinarima je rekao drugi susjed.

image

Bebi Dol

/Screenshot Youtube

Novinari su je čekali satima, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa, dok su na njezinom prozoru stajale rešetke, a rolete su bile spuštene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:29