OŠTRO O BIVŠIMA

Julia Fox otvorila dušu o bivšim ljubavima: ‘Ma ne znam ni sama kojeg me više sram...‘

Zvijezda je posebno istaknula i bivšeg dečka, dilera, koji ju je oteo dok je bila u srednjoj školi i nije joj dao da izađe iz njegove kuće

Julia Fox

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Za Juliu Fox izreka "o bivšima sve najbolje" ne vrijedi. U videu za Cosmopolitan na pitanje kojeg se svog bivšeg najviše srami, ni sama se nije mogla odlučiti. No, jedan se između redaka ipak mogao iščitati.

image

Julia Fox

Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

"Svi su stvarno sramotni. Od oca mog djeteta... do drugog...", rekla je, a Page Six prenosi da je zvijezda mislila na Kanyea Westa. Fox je posebno istaknula i bivšeg dečka, dilera, koji ju je oteo dok je bila u srednjoj školi i nije joj dao da izađe iz njegove kuće.

Zvijezda je 2023. imala romansu s Westom koja nije trajala ni dva mjeseca, a dogodila se nakon teškog prekida s njezinim bivšim suprugom i ocem njezina trogodišnjeg sina, Peterom Artemijevim. Reper je pak u to vrijeme bio usred razvoda od Kim Kardashian.

image

Kanye West i Julia Fox

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Iako ga nije imenovala, već nazvala "umjetnikom" u svojim memoarima "Down the Drain" iz 2023. godine, otkrila je da je West kritizirao njezine prijatelje, namještao paparazzi snimke i vršio pritisak na nju da potpiše ugovor o povjerljivosti. Ipak, nije ga uvijek kritizirala, nakon što su prekinuli Fox je rekla da je to "najbolja stvar koja joj se mogla dogoditi".

"To je vratilo iskru u moj život na koju sam pomalo zaboravila", kazala je tada. No, izgleda da je sada nešto drukčijeg mišljenja, Fox je ranije ovoga mjeseca otkrila da se osjeća kao da je izgubila svoj identitet te da ne razmišlja o vezi. "Zato što nikada ne želim biti poznata samo kao nečija djevojka. Znam da sam mnogo više od toga", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 12:47