TEŽAK PERIOD

Justin Bieber doživio emocionalni slom: ‘Mislio sam da će mi brak riješiti probleme, ali nije‘

Pop zvijezda otkriva da je imao emotivni slom, a onda je shvatio kako je to sve bilo licemjereno

Justin Bieber i Hailey Bieber

 Shutterstock Editorial/Profimedia

Kanadska pop zvijezda Justin Bieber, koji je na sceni od malih nogu, otkrio je da je doživio "emocionalni slom" nakon što je shvatio da njegov brak s Hailey neće riješiti i njegove osobne probleme.

U intervjuu za Apple Music 28-godišnji glazbenik govorio o iskustvu bračnog života s Baldwin, ali i također potvrdio da mu je novi studijski album blizu završetka.

"To je putovanje. Sjećam se kada sam se oženio, slomio sam se emotivno jer sam mislio da će brak riješiti sve moje probleme koje imam, a nije", rekao je Bieber dodajući kako je shvatio da je to pomalo i licemjerno.

"Želiš da tvoja žena učini nešto što ti ne radiš, a onda je teško pogledati se u ogledalo i shvatiti - čovječe, možda nisi osoba za koju si nužno mislio da jesi", kazao je Bieber, dodajući da je to samo posljedica njegovih trauma i životnih okolnosti. Iza para je težak period, jer je njegova supruga imala mali moždani udar, a onda i zahvat na srcu. Ipak uspio se posvetiti i glazbi, unatoč tome što je svoj šesti studijski album "Justice" objavio prošle godine.

"Mislim da još nema datuma, ali znam da završavamo. Zvuči jako dobro. Stvarno sam uzbuđen zbog toga", otkrio je Bieber.

Jedan od glazbenika koji će se pojaviti na novom albumu je John Mayer, kojem se Bieber, kako je priznao divi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:04