PRORADILE ŠAKE

JUSTIN BIEBER NA TULUMU UDARIO MUŠKARCA U LICE I PRIBIO GA ZA ZID Muškarac je za vrat uhvatio djevojku te je nije puštao pa je pjevač intervenirao

Justin Bieber na tulumu tijekom kojeg se navodni incident dogodio
 Profimedia, Mega Agency

Svjetski poznati kanadski pjevač Justin Bieber nepoznatog je muškarca udario u lice te ga je potom pribio na zid zato što je ovaj nepoznatu djevojku uhvatio za vrat i nije htio pustiti, piše TMZ.

Incident se navodno dogodio prošle subote na tulum koji je organiziran povodom održavanja renomiranog glazbenog festivala Coachella koji se održava u kalifornijskom mjestu Indio.

Tulumu na kojem je Bieber udario muškarca navodno je prisustvovao i Patrick Schwarzenegger, međutim on nije sudjelovao u fizičkom sukobu.

Kako piše TMZ, Bieber i njegov prijatelj su došli na tulum te su uživali u razgovoru s ostalim uzvanicima kada je na tulum došao nepoznati muškarac. Spazivši jednu od posjetiteljica, muškarac se zaletio prema njoj. Drugi su uzvanici rekli da je izgledao kao da je drogiran te da je po svemu sudeći djevojka bila njegova bivša partnerica.

Nepoznati je muškarac potom zgrabio djevojku za vrat te je nije htio pustiti. Bieber i njegov prijatelj su vikali na njega da je pusti, međutim im je odgovorio da "odj**u" te je nastavio držati ženu za vrat. Vidjevši da je očito neće pustiti, Bieber je muškarca udario u lice te ga je potom pribio na zid.

Djevojka se nakon intervencije kanadskog pjevača oslobodila.

Muškarac je potom izbačen s tuluma, a kasnije je viđen kako trči za automobilom, misleći valjda da je u njemu Bieber. Vikao je pjevačevo ime te je nekoliko puta udario vozilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:01