ŽENA MU DRUGI IZBOR?

Justina Biebera optužili za kritiziranje bivše djevojke Selene Gomez: ‘On je sitničav, živi u prošlosti‘

Obožavatelji su dugo sukobljavali Hailey i Selenu i optuživali su ih da suptilno prozivaju jedna drugu

Justin Bieber i njegova supruga Hailey (lijevo) te Justin i bivša djevojka Selena Gomez (desno)

 Profimedia/

Čini se da je Justin Bieber upravo kritizirao svoju bivšu djevojku Selenu Gomez usred raznih tračeva i tvrdnji da su ona i njegova supruga Hailey Bieber trenutno u svađi, piše Daily Mail.

Pjevač je tijekom vikenda priredio zabavu za svoj 29. rođendan koji je proslavio u krugu svojih najbližih.

image

Selena Gomez i Justin Bieber 2011.

Valerie Macon/Afp

Jedna osoba koja nije bila na popisu gostiju bila je njegova bivša Selena, iako se činilo da je suptilno spomenuo slavnu glumicu i pjevačicu u sklopu malenih poklona, odnosno, suvenira koje je dijelio svim posjetiteljima zabave.

Naime, gostima je uručen srebrni suvenir na kojem je pisalo: "Tako sam zahvalan što nisam dobio ono što sam mislio da želim". Iako se Justin nije pozabavio značenjem poklona, ​​obožavatelji su brzo zaključili da je riječ o zamjerki njegovoj bivšoj i proglasili pjevača "sitničavim".

- Ovaj dar mi govori da Justin još uvijek živi u prošlosti - stoji na Twitteru.

- Ovo je tako beznačajno, mislim, ako se ti i tvoja žena tako osjećate, zadržite to beznačajno sra*** za sebe. Molim vas, ne morate spomenuti nečije ime da biste točno razumjeli o čemu pričaju - dodao je jedan korisnik Twittera.

- Ludo je priznati da ti je žena bila drugi izbor na rođendan. Selena doista živi u njegovom umu - napisao je jedan od korisnika Twittera.

image

Selena Gomez i Justin Bieber 2011.

Valerie Macon/Afp

Drugi su obožavatelji brzo istaknuli da bi sporni natpis mogao imati nevinije konotacije.

Iako je Daily Mail kontaktirao Justinova predstavnika za komentar, nisu dobili nikakvu povratnu informaciju. Selena i Justin bili su zajedno osam godina, uz česte prekide, a posljednji put su prekinuli 2018. godine. Dva mjeseca kasnije, Justin je zaprosio Hailey, s kojom je prvi put hodao 2015. godine, i to oko mjesec dana.

Obožavatelji su dugo sukobljavali Hailey i Selenu i optuživali su ih da suptilno prozivaju jedna drugu.

Ubrzo nakon što je Justin optužen za provokacije, Selena se oglasila na TikToku kako bi pozvala ljude da "budu ljubazni" i inzistirala da "želi samo dobro svima". Ispod videa na kojem pratitelje podučava šminkanju napisala je: "Hvala vam i puno vas sve volim. Duboko sam zahvalan na svakom od vas. Činite me nevjerojatno sretnim."

image

Selena Gomez

Instagram/selenagomez/

Selena je u četvrtak na TikToku otkrila da se odmorila od interneta i privremeno deaktivirala svoj TikTok račun.

- Odvojit ću se malo od društvenih medija jer je ovo malo glupo, a ja imam 30 godina. Prestara sam za ovo. Ali ja vas jako volim i vidimo se prije ili kasnije. Samo ću se morati odmoriti od svega - napomenula je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. srpanj 2023 23:29