ZABAVA S OBITELJI

Kad latino diva slavi američki Dan zahvalnosti: Pogledajte seksi Sofiju Vergaru u plesnom zanosu

Slavnoj glumici pridružile su se jake ženske snage - mlađa sestra, nećakinja i baka. Vesela ekipa odmah je postala hit na Instagramu

Sofia Vergara s obitelji

 INSTAGRAM

Sofia Vergara (49) izgledala je senzacionalno na proslavi američkog Dana zahvalnosti, a fotografijama i snimkama sa zabave na kojoj su bili i članovi njezine obitelji glumica se pohvalila na društvenim mrežama.

Zvijezdi TV serije "Moderna obitelj" pridružile su se i mlađa sestra, glazbenica Veronica (21) te nećakinja Claudia (29). Vesela trojka zaplesala je ispred ogledala, a Sofiji se kasnije u plesnim koracima pridružila i njezina baka.

Čini se kako na spomenutoj zabavi nije bio glumac Joe Manganiello (44), za kojega se zanosna američko-kolumbijska diva udala 2015.

- Sretna ti šesta godišnjica braka, ljubavi moja! Za još puno zajedničkih godina! Volim te - napisala je Sofia u utorak na Instagramu.

Par se zaručio na Božić tijekom romantičnog odmora na Havajima 2014., samo šest mjeseci nakon što je Vergara prekinula s Nickom Loebom. Vjenčali su se 2015. u Palm Beachu u saveznoj državi Floridi. Nemaju zajedničku djecu, a Sofia je majka 27-godišnjeg sina Manola, kojega je dobila s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:01