ANNA MARIE TENDLER

‘Kad me liječnik zamolio da napravim popis svojih razloga za život, na njemu je bila samo moja buldogica‘

Umjetnica koja je prošla slom uoči razvoda od komičara Johna Mulaneyja otvorila je dušu u bolnoj ispovijesti

Anna Marie Tendler 

 Rachel Murray/Getty Images/Profimedia/Rachel Murray/getty Images/profimedia

Umjetnica Anna Marie Tendler otkrila je da je imala težak slom mentalnog zdravlja te da je bila hospitalizirana prije razvoda od Johna Mulaneyja. U eseju napisanom za časopis Elle objavljenom u srijedu, Tendler je ispričala da je njezino zdravlje u potpunosti ovisilo o pokojnom psu Petuniji, dok se njezin brak s komičarem raspadao.

"Kad sam hospitalizirana zbog depresije, samoozljeđivanja i teških suicidalnih ideja u prva dva tjedna 2021., liječnici su me zamolili da napravim popis svojih razloga za život. Petunia je bila jedna jedina stvar na tom popisu", napisala je 37-godišnja Tendler o francuskoj buldogici koja je uginula u travnju.

Multimedijalna umjetnica, koja je bila u braku s Mulaneyjem (40) od srpnja 2014. do siječnja 2022. prisjetila se preseljenja u Connecticut sa psom istoga mjeseca kad je Mulaney otišao na rehabilitaciju.

"Petunia i ja preselili smo se u Connecticut u prosincu 2020., nakon mojeg ozbiljnog sloma i onoga što se činilo kao skori kraj mog braka", prenosi Page Six umjetničine izjave. Tendler je također aludirala na svoje probleme s mentalnim zdravljem u objavi na Instagramu u siječnju 2022., opisujući kako se pomirila s razvodom.

"Tijekom protekle dvije godine čini se da je promjena bila sinonim za gubitak, a kolektivno gledano, taj je gubitak bio nedokučiv. Uhvatim se kako se pitam: ‘Kad ću se osjećati normalno?‘, ali u stvarnosti, shvaćam da je normalno od prije završilo; ‘normalno‘ je nemoguće, postoji samo ‘novo‘", napisala je. Nakon razlaza odlučila se na zamrzavanje svojih jajašaca, što je također podijelila s pratiteljima na Instagramu, koliko god da taj proces intiman bio.

"Koncept majčinstva toliko je ukorijenjen u nama da čak i kad je to nešto što ne želimo, ne vjerujemo svojoj intuitivnoj želji. Ne želim osobito djecu, ali sam u trideset i šestoj godini zamrznula jajne stanice iz straha da se ne predomislim", napisala je.

Page Six ekskluzivno je otkrio u svibnju 2021. da je Mulaney zatražio razvod od Tendler nakon njegova 60-dnevnog boravka na rehabilitaciji. Njihov razvod finaliziran je u siječnju 2022.

"Srce mi je slomljeno jer je John odlučio prekinuti naš brak. Želim mu podršku i uspjeh u nastavku oporavka", izjavila je tad.

Tjedan dana nakon objave, pojavila se vijest da su Mulaney i Olivia Munn u vezi. U prosincu 2021. dobili su sina Malcolma. U veljači se potvrdilo i da je Tendler također pronašla novu ljubav, upustivši se u vezu s njujorškim kuharom Nicholasom Tranom.

image

Olivia Munn i John Mulaney

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:49