POZIRALA ZA VOGUE

Kakav makeover nakon razvoda! Gisele Bundchen potpuno je neprepoznatljiva, no seksepil i dalje pršti

Osunčanu put zamijenila je porculanskim tenom pojačanim crvenim ružom za usne usnama i sjenilom

Gisele Bündchen

 Cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavna manekenka Gisele Bundchen izgleda neprepoznatljivo na svojoj prvoj naslovnici Voguea nakon šokantnog razlaza s NFL zvijezdom Tomom Bradyjem prošle godine. Ovaj 42-godišnji supermodel krasi naslovnicu talijanskog Voguea za ožujak, a u časopisu je još pet atraktivnih fotografija koje je snimio brazilski fotograf Rafael Pavarotti. Naime, ovo je snimanje bilo usredotočeno na ideju pretvaranja Giseleine prirodne ljepote u nešto "neprepoznatljivo".

Na naslovnici, Gisele pozira u crvenoj Valentino haljini sa svojim zlatnim pramenovima skrivenim ispod crvene, zalizane i kratke kose. Osunčanu put zamijenila je porculanskim tenom pojačanim crvenim ružom za usne i sjenilom. Također, da se upotpuni stil koji podsjeća na devedesete, obrve ove brazilske ljepotice precizno su iscrtane crvenom olovkom. Valentinova haljina imala je steznik i šišmiš-rukave izrađene od elegantne, prozirne tkanine koja je dodala dramatičnost Giseleinoj mističnoj pozi. Također, velike dijamantne naušnice uokviravale su joj lice, piše Daily Mail.

Ovaj unikatan Giselein "look" koji ostavlja bez daha osmislio je priznati stilist Ib Kamara, koji također radi i kao glavni urednik časopisa Dazed. Fotografije su snimljene u studiju Pier59 u New Yorku, a setove je dizajnirao Ibby Njoya. Inače,Gisele je krasila 142 međunarodne naslovnice Voguea tijekom svoje nekoliko desetljeća duge manekenske karijere.

Mimo zanimljivih fotografiranja, kraljica modnih pista podnijela je zahtjev za razvod od Bradyja prošlog listopada nakon 13 godina braka i dvoje zajedničke djece. Samo nekoliko mjeseci nakon kobnog razvoda nje i Bradyja, Gisele je obilježila svoj povratak modelingu pozirajući za jednu Louis Vuitton kampanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:04