RAZVEDI ME NJEŽNO

Kako će Gisele i Tom podijeliti bogatstvo: ‘Tebi vila u Miamiju, meni kuća na Kostariki, a hacienda na Bahamima...‘

Slavni nogometaš ‘težak‘ je oko 330 milijuna dolara, a najplaćenija manekenka na svijetu 400 milijuna dolara

Tom Brady i Gisele Bündchen

 Angela Weiss/Afp

Brazilska manekenka Gisele Bündchen i američki nogometaš Tom Brady imali su predbračni ugovor ‘od čelika‘ koji im je omogućio da razvod brzo finaliziraju, prenose svjetski mediji.

Bivši par koji je potvrdio da se razvodi u listopadu ove godine ima naime zajedničku neto vrijednost od vrtoglavih 733 milijuna dolara.

Naime, 45-godišnji Brady i 45-godišnja Bündchen navodno su 2009. sklopili tzv nefleksibilni predbračni ugovor koji bi zaštitio njihovo osobno bogatstvo te pojednostavio podjelu imovine.

- Postojao je čvrst predbračni ugovor prije nego što su se vjenčali 2009., tvrde izvori bliski paru

- Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte, tako da razdvajanje njihovog bogatstva na kraju nije bilo toliko komplicirano. Jedini drugi važan čimbenik bila je podjela njihovog golemog imovinskog portfelja, dodao je.

Pretpostavlja se da će nogometaš koji vrijedi otprilike 333 milijuna dolara dobiti puno vlasništvo nad vilom vrijednom 17 milijuna dolara koja se nalazi na otoku Indian Creek u Miamiju, a koja se često naziva ‘Bunker milijardera‘.

Bivši par je 2020. ugrabio imanje na obali prije nego što ga je srušio i započeo s izgradnjom. Izgradnja dvorca još je u ranoj fazi.

Što se tiče Bündchen - koja se smatra najplaćenijim supermodelom na svijetu s neto vrijednošću od otprilike 400 milijuna dolara - izvori tvrde da će ona zadržati njihovu kuću za odmor na Kostariki.

Kupila je i skromnu kuću u Miami Beachu vrijednu 1,25 milijuna dolara u veljači, a navodno je i veliko imanje u okolici Miamija.

Portfelj bivšega para također uključuje dom na Bahamima, dom u klubu Yellowstone u Montani i stan u New Yorku gdje se manekenka sklonila dok su kružile glasine o njihovom razlazu.

Izvor tvrde da je bivši par dogovorio ‘uvjete razlaza i podjele svog ogromnog imovinskog portfelja‘ prije nego što je Bündchen podnijela zahtjev za razvod, 28. listopada.

Razvod je okončan za nekoliko sati, a očekuje se da će sportaš i manekenka dijeliti skrbništvo nad svoje dvoje djece; 12-godišnjim Benjaminom i devetogodišnjom Vivian.

Navodni detalji njihove nagodbe o razvodu dolaze nakon što je People izvijestio da je Brady ‘pokušavao popraviti‘ svoj brak s njom prije podnošenja zahtjeva za razvod.

- Bilo je prekasno. Dala mu je puno prilika da ispravi stvari, no on to nije napravio, rekao je insajder blizak nogometašu i manekenki.

Dokument na tri stranice koji je izdao sud potvrdio je da je trinaestogodišnji brak ‘nepovratno prekinut.‘

Manekenka je podnijela zahtjev za razvod jer je smatrala da njezin partner ‘nije pažljiv koliko bi trebao biti‘.

- Gisele je željela da je se čuje, a on je nije čuo, otkrio je insajder.

Tvrdi se da kako je ona odgajala njihovo dvoje djece, sportaš je bio ‘zauzet sljedeći svoju strast.‘

Brady također dijeli 15-godišnjega sina Jacka s bivšom partnericom Bridget Moynahan.

- Kada je usred sezone, Tom radi ono što većina NFL igrača radi: živi, ​​diše, jede i spava nogomet, kaže izvor blizak Bradyju dodajući da je ‘Tom takav više od bilo koga.‘

Međutim, drugi izvor govori kako je on uvijek bio tu za svoju bivšu suprugu i svoju djecu, čak i tijekom nogometa.

- Da, radio je kao i svaki roditelj, ali uvijek provodi puno vremena sa svojom obitelji, dodaje.

U međuvremenu, manekenka se dobro prilagođava svom novom životu.

- Gisele je imala vlastiti život godinama dok je Tom igrao nogomet pa se ne boji raditi stvari sama, kaže insajder te naglašava da manekenki ništa nije važnije od sreće njezine djece i da će oni biti s oba roditelja.

A sada kada je razvod iza nje, manekenka je željna nastaviti sa svojom karijerom jer ima punu posla i puno podrške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:17