KRALJEVSKA ŠALA

Kako je Trevor Noah iskoristio ozeblinu na Harryjevom penisu za urnebesnu šalu na Grammyju

Vojvoda od Sussexa bio je zapravo laka meta, jer se još uvijek svi iščuđavaju otkrićima koje je iznio u svojim memoarima ‘Spare‘

Trevor Noah
 

 Picturegroup For The Walt Disney Company/shutterstock/Picturegroup For The Walt Disney Company/shutterstock

Voditelj Grammyja Trevor Noah nije odolio a da se ne našali na račun princa Harryja tijekom dodjele glazbenih nagrada. Vojvoda od Sussexa bio je zapravo laka meta, jer se još uvijek svi iščuđavaju otkrićima koje je iznio u svojim memoarima "Spare" objavljenima u siječnju. Naravno Noah se zakačio na onaj najbizarniji moment dok je vodio Grammy u Cryto.com Areni u Los Angelesu u nedjelju navečer.

Bezobrazna dosjetka izrečena je u trenutku kada je 38-godišnji južnoafrički komičar predstavljao britansku zvijezdu Jamesa Cordena na pozornici kako bi dodijelio nagradu, taman nakon koje je Beyoncé svojom pobjedom ušla u povijest Grammyja.

image

Princ Harry

Cbs/Ferrari/Profimedia/Cbs/ferrari/profimedia

"James Corden je 12-struki dobitnik Emmyja i voditelj ‘The Late Late Showa‘. On je također živi dokaz da se čovjek može preseliti iz Londona u L.A. i ne reći svima za svoj promrzli penis", raspalio je Noah i izazvao opći smijeh.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama većina je tu šalu doživjela urnebesnom, dok se nekima ipak nije svidjela.

"Je li to Trevor Noah upravo omalovažavao princa Harryja dok je predstavljao Jamesa Cordena?" upitao je jedan komentator.

"Iskreno, vrhunac cijele ceremonije za mene", nadovezao se ipak drugi.

Naime, u svojim bombastičnim memoarima, vojvoda od Sussexa otkrio je kako se na vjenčanju brata Williama i Kate, još uvijek mučio s promrzlinama koje je zaradio na ekspediciji na Sjeverni pol, u ožujku 2011. godine. Na tom putovanju dugom 400 kilometara s kolegama s kojima je bio u Afganistanu, promrzle su mu uši, obrazi i penis. U knjizi je princ Harry također otkrio da je na penis nanio kremu Elizabeth Arden, omiljenu kremu pokojne princeze Diane nakon što mu ju je preporučio prijatelj. Ljekovita krema na Grammyju nije spomenuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:19