PRETJERANO ILI ORIGINALNO?

Kako obavlja nuždu u tome? Slavna manekenka šokirala izborom kostima, pojavila se kao jezivi crv

Popularnoj manekenki su se vidjele samo oči i usta, a svojim je novim kostimom oduševila brojne

Tom Kaulitz i Heidi Klum

 Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

Poznata i kao "kraljica Noći vještica", manekenka Heidi Klum još je jednom povodom najstrašnije noći u godini oduševila sve posjetitelje njezina partija, ali i svoje pratitelje diljem svijeta.

image

Heidi Klum kao crv

Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nakon dvije godine pauze, na svoju zabavu u klubu Sake No Hana u New Yorku, 49-godišnji model je došao odjeven u kostim crva koji joj je pokrio cijelo tijelo, a odlikuju ga velika zakrivljena glava i dugi rep. Popularnoj manekenki su se vidjele samo oči i usta. Heidi se pridružio i njezin 33-godišnji suprug Tom Kaulitz, koji je utjelovio ribara s jednim iskopanim okom, a nju, velikog crva, je zapravo koristio kao mamac za ribu.

image

Tom Kaulitz i Heidi Klum

Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

Na pitanje Page Sixa kako je koristila toalet, Klum je objasnila da mora skinuti gotovo cijeli kostim prije nego što može obaviti nuždu.

- Puno toga se mora skinuti. Prvo moram otkopčati remen i vidjeti kako i što onda - rekla je. Manekenka je na kraju ipak skinula silne slojeve kostima, otkrivajući svjetlucavi mrežasti kombinezon. Ipak, cijelu je noć zadržala svoju jezivu masku na licu.

Prema Heidi, kostim crva je osmišljavala pune dvije godine.

- Volim raditi nešto neočekivano, pa sam pokušala smisliti kostim koji je apsurdan, ali i vrlo poznat - rekla je Klum o procesu kreacije kostima.

image

Heidi Klum

Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Budući da je Noć vještica, potreban vam je faktor jezivosti, također pomalo grub i odvratan - tvrdi Heidi i otkriva da je za izradu jedinstvenog kostima bilo potrebno više od 10 sati, a tim umjetnika prekrio je Heidino cijelo tijelo realističnim izbočinama i sluzi.

Za izradu njenog kostima zaslužni su šminker Mike Marino i njegov tim Prosthetic Renaissance. Kaže da bez obzira na to koliko su joj ideje lude, Mike se "uvijek pobrine da one postanu stvarnost".

image

Heidi Klum kao crv

Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Isprva nije mogao vjerovati da se želim maskirati u crva. Volim transformaciju za Noć vještica: ljudi nose kostime, a time se zapravo oslobađaju nesigurnosti s kojima se moraju nositi u svakodnevnom životu - objasnila je Klum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:33