ŠUŠKA SE...

Kako se raspao brak Sofije Vergare: ‘Veza im nije krahirala zbog nevjere. Joe je imao jedan zahtjev‘

Odvjetnik specijaliziran za razvode visokog profila vjeruje da će se dvojac vjerojatno mirno financijski razići

Joe Manganiello i Sofia Vergara

 Imagespace/Alamy/Alamy/Profimedia/Imagespace/alamy/alamy/profimedia

Joe Manganiello odlučio je okončati svoj sedmogodišnji brak sa Sofijom Vergarom jer se nisu slagali po pitanju djece, doznaje Page Six. Izvor blizak zvijezdi serije "True Blood" (46) kazao je kako je Manganiello oduvijek želio biti tata i da su se ti osjećaji samo pojačali posljednjih godina.

Nije jasno kakav je Vergara (51) imala stav kada su se vjenčali u studenom 2015., ali Page Six nagađa kako je u to vrijeme vjerojatno bila otvorenija prema toj ideji. Zvijezda serije "Moderna obitelj" već je mama 31-godišnjeg sina Manola, kojeg dijeli s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom. Također je bila uvučena u dugotrajnu sudsku bitku oko skrbništva nad dva zamrznuta embrija iz njezinih IVF tretmana 2013. s tadašnjim zaručnikom Nickom Loebom. Iako je sudac na kraju presudio u glumičinu korist u ožujku 2021., to iskustvo moglo je utjecati na njezin stav o tome da ima još djece.

Izvor Page Sixa kaže da je ta nejednakost u odnosima Vergare i Manganiella pravi razlog njihova razlaza, napominjući da su "nepomirljive razlike" koje je Manganiello naveo u svom zahtjevu za razvod, koji je podnio u srijedu, točne. Naglašeno je također kako im brak nije krahirao zbog nevjere.

"Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života.", napisali su Vergara i Manganiello u zajedničkoj izjavi za javnost početkom tjedna.

Odvjetnik specijaliziran za razvode visokog profila Frederic J. Siegel vjeruje da će se dvojac vjerojatno mirno financijski razići jer su potpisali predbračni ugovor prije vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:20