SPRDNJA NA INSTAGRAMU

Kakva bruka: Khloe Kardashian toliko se fotošopirala da su fanovi mislili da gledaju Taylor Swift

Članica najpoznatijeg reality klana ne nalikuje na sebe na fotografijama za profil u jednom magazinu. Opet je radio fotošop

Khloe Kardashian

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Najpoznatiji reality klan na svijetu, Kardashian - Jenner, poznat je i po obilnom korištenju svakovrsnog softvera za obradu fotografija, bezgraničnom fotošopiranju, filtriranju i uljepšavanju fotografija. I, koliko god se trudile Kim i ekipa ili barem ljudi koji rade za njih, uvijek nešto zeznu, pa se internetski svijet zabavlja pogreškama i zgraža nad razmjerima intervencija na fotografijama.

image

Taylor Swift

Beth Garrabrant/umg/mega/The Mega Agency/Profimedia/Beth Garrabrant/umg/mega/the Mega Agency/profimedia

Najnoviji slučaj: obožavatelji su zamijenili Khloé Kardashian (38) s Taylor Swift. Najmlađa sestra Kardashian je na Instagramu podijelila fotografije snimljene za lifestyle magazin Sorbet u kojem izlazi njezin veliki profil. Odjevena u Pradu od glave do pete, Khloé na svim fotografijama više nalikuje na omiljenu glazbenicu nego na sebe samu.

"Mislio sam da je Taylor Swift lol" komentirao je jedan pratitelj.

"Stvarno sam mislio da je ovo Taylor Swift lol", ponovio je drugi i dobio gomilu odgovora "Isto".

Jedan se pratitelj, osim zbunjujućim licem i novom frizurom sa šiškama koja je dodatno pojačala dojam da su Khloé i Taylor blizanke, pozabavio činjenicom da reality zvijezda ima "kilometarski duge noge".

"Njene noge izgledaju preduge", napisao je.

"Ove nikad ne prestaju s fotošopiranjem", zaključio je drugi.

Prije desetak dana mediji su se naveliko raspisali o božićnim fotografijama koje su objavile na društvenim mrežama, nakon što su pratitelji uočili sumnjive detalje na njima. Mnogi su zaključili da je Kim fotošopirala božićnu fotografiju svoje obitelji snimljenu na zabavi Kourtney Kardashian. Tada su svi bili uvjereni Kardashianke i Jennerice zapravo nisu zajedno pozirale za fotografiju nego su ukomponirane uz pomoć računala.

"Ali zašto? Je li tako teško slikati se zajedno? Nije li teže fotošopirati sve do jednog? Ova obitelj je zbunjujuća", bio je samo jedan od komentara na tu fotografiju.

"Svakoj je linija čeljusti fotošopirana, izgleda kao da su glave odrezane i zalijepljene", napisao je drugi.

One su raspravu prekinule objavivši video snimke na kojima poziraju za fotografiju zajedno. Ipak, činjenica da se na njoj intenzivno radilo, kao i na svima koje su ikad objavile nitko se nije ni trudio negirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:57