BUJNA BIANCA

Kakva igračica! Nastavlja šokirati modnim odabirima: Pogledajte što je sada odjenula

U ovom izdanju Bianca je u društvu supruga išla u solarij, a Kanye je objavio i njezinu fotografiju u bundi na Instagramu

Bianca Censori i Kanye West

 Profimedia/

Iako je jučer Bianca Censori vozila automobil prekrivena u lateksu čak i preko glave, danas se odlučila za otvorenije modno izdanje s jednim detaljem koji je šokirao fanove mlade arhitektice i njezinog supruga repera Kanyea Westa.

Par se uputio u solarij u Los Angelesu. Bianca je nosila bijelu majicu bez rukava ispod koje nije imala grudnjak. Na majici je stajao natpis ‘WET‘. Uparila ju je s kratkim hlačama koje su na sredini s prednje strane imale rupu koja je inače dizajnirana za seksualne igračke.

image

Bianca Censori

Blackbelts_s9/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blackbelts_s9/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Hlače su brenda Packer Gear i mogu se kupiti u seks shopovima za 50 dolara, a prikladne su i za muškarce i za žene. Uz to Bianca je obula crne salonke i zalizala je kosu. Njezin partner nosio je potpuno crnu odjevnu kombinaciju koja se sastojala od crnih hlača i crne majice ispod koje je nosio sivu majicu duljih rukava.

Ove fotografije i video Biance Kanye je podijelio na svom Instagramu.

„Mokro”, napisao je u opisu. Potom je podijelio fotografiju, pretpostavljamo Biance, u veoma zabundanom izdanju.

„Suho”, stoji u ovom opisu, a fanovi navikli na golišava izdanja Biance počeli su se šaliti u komentarima.

„Ima odjeću na sebi, neka netko provjeri kako je Kanye”, pisali su.

Podsjećamo, Kanyea su njegovi fanovi prozvali kako je licemjeran jer sada dijeli veoma seksualizirane fotografije svoje sadašnje supruge Biance na Instagramu, a svoju bivšu ženu s kojom ima četvero djece, Kim Kardashian, optuživao je da se „odijeva previše seksi”.

Bianca i Kanye vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u prosincu 2022. godine. Prema pisanjima stranih medija, par se odlučio na to iz „religioznih razloga” jer se Kanye zarekao nakon razvoda od Kim Kardashian da će apstinirati od seksa dok ponovno ne bude u braku.

Brak između arhitektice i repera traje preko godinu dana, a ne manjka modnih šokova za njihove fanove.

„Kanye je zove svojom muzom i voli je odijevati”, rekao je izvor jednom prilikom i dodao da reper jako inspiriran svojom suprugom i da je jako voli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:53