KĆI KRALJICE POPA

Kakva majka, takva kći? Lourdes Leon oduzima dah u prozirnoj čipki, a ni provokativne poze nisu joj strane

Kći Maddone, Lourdes Leon, ide majčinim stopama dok pozira u izazovnim i vrlo provokativnim pozama u prozirnom kombinezonu

Lourdes Leon

 Lev Radin/pacific Press/Sipa Press/Profimedia/Lev Radin/pacific Press/sipa Press/profimedia

Kći pop zvijezde Madonne, Lourdes Leon, zasjala je u crnom čipkastom kombinezonu dok je dijelila fotografije s nedavnog snimanja za časopis W.

Model (26) proslavila je lansiranje suradnje Mugler x H&M prošlog mjeseca i to tako što je pozirala u nizu vrlo izazovnih poza u prozirnom odijelu.

Jedna fotografija prikazuje Lourdes kako pokazuje svoju golu stražnjicu dok se prislanja na muškog prijatelja na bijelom kožnom kauču. Zatim se cijela ispružila na vrhu biljarskog stola s podignutim Christan Louboutin štiklama u zraku.

Duga, tamna kosa padala je niz njezino zanosno tijelo u ravno ispeglanim pramenovima. Još uvijek na biljarskom stolu, sjedila je na nogama i podigla jednu rukom dok pritom izazovno gleda u kameru.

U kratkom video isječku, Lourdes je zaplesala na osvijetljenom plesnom podiju dok su ljubičaste svjetlosne zrake treperile iznad nje.

"Behind-the-scenes snimanje za W Mag s Chemical X", napisala je kći kraljice popa.

Krajem prošlog mjeseca, Lourdes se predstavila u još jednom oskudno odjevenom izdanju kako bi proslavila lansiranje nove suradnje između H&M-a i Muglera. Djelovala je vrlo samopouzdani u hrabrom crnom kombinezonu s izrezima koji je isticao njezin dekolte i figuru u obliku pješčanog sata.

Lourdes je taj oskudni komad kombinirala s luksuznim crnim kaputom koji je visio s jednog ramena dok je izazovno pozirala pred morem fotografskih bljeskalica.

Što se tiče šminke, traženi model nosio je tamno sjenilo za oči i sočnu breskvastu boju ruža naglašenu smeđom olovkom za usne.

Pridružila se poznatim osobama poput Pamele Anderson i Chloe Sevigny na crvenom tepihu.

Bez sumnje, Lourdes Leon nastavlja iznenađivati svojom hrabrošću i samopouzdanjem dok korak po korak gradi svoj vlastiti put u svijetu mode i umjetnosti. Njezine senzualne i izazovne fotografije ostavljaju bez daha, dok istovremeno odražavaju nasljednu strast i talent koji krase obitelj kojoj pripada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:37