STIGLA JE U LONDON

Kakva pljuska za reality zvijezdu: Kim Kardashian odbili ulaz na kraljičin jubilej u Londonu, evo zašto

Kim je bila očajna, piše Daily Mail, i na sve moguće načine tražila je upad na proslavu i rekla da joj nije bitno jesu li VIP ili ne

Kim Kardashian i Pete Davidson

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/Afp/Profimedia

Možda i jest najpoznatija Instagram starleta na planeti, ali neka vrata ostaju joj zauvijek zatvorena. Buckinghamska palača odbila je, naime, molbu Kim Kardashian da prisustvuje službenoj proslavi povodom kraljičinog platinastog jubileja, nakon što je reality zvijezda s dečkom Peteom Davidsonom doletjela u London.

Kim je bila toliko odlučna u namjeri da prisustvuje proslavi, da je izvor za Daily Mail rekao kako pokušava nabaviti ulaznice na druge načine, a čak je rekla da joj ne smeta ako 'nisu VIP'.

'Kim rijetko zabrane da prisustvuje bilo kojem događaju pa je ovo bilo prilično iznenađujuće, pogotovo jer London ne posjećuje često. Kim i Pete vole kraljevsku obitelj i stvarno su željeli biti dio ove posebne proslave', rekao je izvor za Daily Mail, ali nije jasno je li proslava jubileja bila jedini razlog za odlazak para u London.

Inače, na događaju će nastupiti Queen, Diana Ross i Nile Rodgers, a pojavit će se i Sir David Attenborough i David Beckham. Javnim osobama podijeljeno je oko 10.000 ulaznica, a 7.500 vojsci, volonterima i dobrotvornim udrugama.

Reality zvijezda i komičar borave posljednjih dana u Velikoj Britaniji te su viđeni kako kupuju nakit u londonskom Mayfairu. Šetali su ruku pod ruku na tržnici Dover Street prije nego što su zakoračili u trgovinu s nakitom Comme des Garçons.

image
Stephen Lock/cpna Pool/Shutterstock Editorial/Profimedia/Stephen Lock/cpna Pool/Shutterstock Editorial/Profimedia

Par je također uživao u večeri u River Caféu u Londonu.

Službeni razlog zbog kojeg je Kim odbijena nije objavljen, ali čini se da razlog leži osobno u kraljici Elizabeti II. Naime, prije koju godinu došlo je do bizarnog incidenta kada je Kraljica osobno, odnosno njena pratnja, zabranila Kim da odsjedne u Dorchester hotelu u Londonu jer je u istom hotelu trebala odsjesti ona.

image
Ben Stansall/Afp

Iako su se svi tada trudili demantirati da Kraljica ne podnosi Kim te da je pravi razlog zabrinutost njenog osiguranja kako će izaći na kraj s paparazzijima, ovo posljednje odbijanje daje za pravo teoretičarima zavjere koji stalno ponavljaju: Elizabeta II. mrzi Kim Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:38