JAKE U KAVEZU

Kakvi mišići slavnog glumca: Navijači nisu mogli vjerovati svojim očima, društvene mreže eksplodirale!

Glumac u Las Vegasu snima scene borbe za svoj novi film, novu verziju ‘Kuće na cesti‘ iz 1989. godine, u kojem glumi bivšeg UFC borca

Jake Gyllenhaal

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia/Louis Grasse/zuma Press/profimedia

Glumac Jake Gyllenhaal izazvao je erupciju uzbuđenja i oduševljenja u Las Vegasu i na društvenim mrežama, pojavivši se na priredbi UFC 285 u MGM Grand Areni. Publika koja je pratila 25 mečeva dobila je pravi holivudski bonus.

Glumac tamo snima scene za svoj sljedeći film, novu verziju "Kuće na putu" (Road House) iz 1989. godine. Gyllenhaal je najprije sudjelovao u ceremonijalnom vaganju uz bivšeg UFC borca Jaya Hierona, koji glumi njegova protivnika u "Kući na putu". U prvoj verziji, lik Elwooda Daltona bivšeg MMA borca, izbacivača u jednom klubu, koji štiti zajednicu od korumpiranog poslovnog čovjeka, igrao je Patrick Swayze.

Video u kojem Gyllenhal dolazi na pozornicu, skida košulju i pokazuje senzacionalnu muskulaturu vičući na okupljene, brzo je postao viralan. Glumac se totalno uživio u lik, te se, nakon što su svi vidjeli njegove bicepse i trbušnjake, u kavezu suočio s Hieronom. Iako je cijeli taj njegov nastup dio scenarija, publika je uživala.

Ovo nije prvi put da Jake Gyllenhaal za potrebe uloge postigne senzacionalnu formu. Prije osam godina, kada je glumio boksača u filmu "Lijevi kroše" (Southpaw) izazvao je slične vatrene reakcije i dobio mnoštvo nemoralnih ponuda.

Na pozornici u Las Vegasu bio je i bivši UFC šampion Conor McGregor koji također ima ulogu u filmu "Road House", a navodno glumi desnu ruku pokvarenog biznismena. On je animirao publiku dok je Gyllenhaal bio na sceni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:45