AGONIJA

Kamioni za selidbu uočeni ispred vile Kevina Costnera. Baumgartner deložirana u montažnu kućicu?

Hrpe kartonskih kutija, vjerojatno ispunjenih stvarima Christine Baumgartnerinim, okruživale su vozila

Christine Baumgartner i Kevin Costner 

 David Livingston/Getty Images/Profimedia/David Livingston/getty Images/profimedia

Čini se da se agonija Kevina Costnera, bar kad je u pitanju iseljenje njegove bivše supruge Christine Baumgartner iz vile u Santa Barbari - bliži kraju. Jučer su naime zamijećeni kombiji za selidbu ispred glumčeva imanja, samo tri dana prije nego što bi Baumgartner trebala izaći iz njihova dojučerašnjeg zajedničkog doma. Na fotografijama do kojih je u petak došao Page Six, nekoliko kamiona i kombija mogu se vidjeti ispred vile. Hrpe kartonskih kutija, vjerojatno ispunjenih Baumgartnerinim stvarima, okruživale su vozila.

image

Vila u Santa Barbari

Papgalore/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Papgalore/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Međutim, kombiji su odvezli kutije u Costnerov kompleks uz plažu oko kilometar dalje, pa se nagađa da će se Baumgartner smjestiti u montažnoj kući. Iako je nejasno je li dizajnerica torbica bila prisutna pri pakiranju, njezin bivši suprug vjerojatno je u to vrijeme još uvijek bio na odmoru u Aspenu s njihovo troje djece; sinovima Caydenom (16) i Hayesom (14) i kćeri Grace (13).

image

Montažna kuća na plaži u vlasništvu Kevina Costnera

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ranije ovog mjeseca, sudac je naredio Baumgartner da napusti obiteljsko prebivalište do 31. srpnja. Prema presudi, osim svojih osobnih stvari, druge predmete iz kuće smije uzeti samo uz Costnerov pristanak. Naime, zvijezda "Yellowstonea" (68) rekao je sudu da se boji da će ga Baumgartner (49) opljačkati. Tvrdio je da je bivša manekenka "pokazala uznemirujuću sklonost u posljednjih nekoliko mjeseci da uzme njegovu imovinu bez njegova znanja ili pristanka, pogotovo otkad je pokrenuta tužba".

Baumgartner je u svibnju podnijela zahtjev za razvod od oskarovca nakon gotovo 19 godina braka, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike".

Od tada, njih dvoje vode neugodnu pravnu bitku oko uvjeta predbračnog ugovora, posebno onih koji se odnose na njihov bračni dom. Iako je Costner ispunio svoju želju u vezi s kućom, nedavno mu je naređeno da plaća Baumgartneru gotovo 130 tisuća dolara mjesečno alimentacije za djecu, dva i pol puta više od predloženog iznosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:14