NOVI TERMIN

KANADSKA SUPERZVIJEZDA IPAK STIŽE U HRVATSKU Objavljen novi datum nastupa Celine Dion u Zagrebu, ulaznica još ima: 'Jedva čekam pjevati sa svima vama'

 MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svjetska glazbena diva i jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop-glazbe, Celine Dion, zakazala je novi datum za svoj prvi zagrebački koncert koji će se održati 22. svibnja 2021. godine u Areni Zagreb.

Njezin zagrebački koncert, ujedno i prvi nastup slavne glazbenice u Hrvatskoj, dio je velike svjetske turneje “Courage” kojom promovira svoje najnovije studijsko izdanje i koja je počela 18. rujna u Quebecu, a čiji je europski dio odgođen zbog mjera opreza koje su uslijedile radi prevencije širenja zaraze koronavirusom. Naime, koncert najprodavanije pjevačice u povijesti trebao se održati 5. lipnja. To će biti uistinu jedinstvena prilika za uživanje u spektaklu koji priprema Celine Dion jer se nakon odrađene turneje pjevačica vraća svojim nastupima u Las Vegasu.

“Nadala sam se da ćemo se ove godine vratiti na pozornicu, ali u ovom trenutku su zdravlje i sigurnost prioritet svima. Cijeli je svijet prolazio kroz jako teško razdoblje pandemije i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti... Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni. Vidimo se u svibnju 2021. u Zagrebu!” poručila je svojim hrvatskim obožavateljima velika Celine.

Odgođeni europski dio turneje “Courage” počet će 19. ožujka iduće godine u Parizu i uključivati 32 grada. Za produkciju spektakularnog zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West/AEG Presents.

- Briga za zdravlje i sigurnost naše publike predstavlja apsolutni prioritet u ovom razdoblju, i to je razlog što smo se u pregovorima s menadžmentom trudili da novi datum bude što kasnije. Smatram da je za istinsko uživanje u događajima kao što je koncert Celine Dion normalizacija životnih prilika nužan preduvjet. Pozivamo sve obožavatelje koji su kupili ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni događaj da ihe sačuvaju jer će vrijediti za novi datum. Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga ne sumnjam da će koncert 22. svibnja 2021. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe - poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Zbog iznimnog interesa za ovaj koncert organizator je jučer u prodaju pustio posljednjih 200 ulaznica koje se mogu osigurati u sustavu Eventim, a već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Ako nekome novi datum ne odgovara, povrat novca za kupljene ulaznice, napominje organizator, može se zatražiti isključivo od ponedjeljka 15. lipnja do petka 19. lipnja 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:30