USRED BIJELA DANA

Kanye bacio mobitel ženi koja ga je snimala, neće biti optužen: ‘Ne možete mi ovako uletjeti u facu‘

Poznati je reper izašao iz svog automobila i prišao ženi dok ga je ona snimala iz svog vozila

Kanye West

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Kontroverzni reper Kanye West navodno neće biti optužen za bacanje mobitela jedne žene na ulici, usred bijela dana.

Prema priopćenju ureda okružnog tužitelja okruga Ventura, koje je u srijedu dobio TMZ, ženin mobitel pretrpio je manju štetu tijekom incidenta u siječnju. Zapravo, rečeno je da je bacanje mobitela utjecalo samo na "maskicu" njezinog uređaja, a šteta je procijenjena na 30 dolara. Dodatno, u priopćenju se navodi da je žena odbila podići optužnicu protiv Westa.

image

Ljuti Kanye West

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U videu sukoba koji je brzo postao viralan, West je napuštao košarkašku utakmicu svoje kćeri North kada je primijetio da ga netko fotografira.

Iako nije jasno je li dotična žena bila "paparazzo" ili jednostavno obožavateljica, West je izašao iz svog automobila i prišao joj dok ga je ona snimala iz svog vozila.

- Ne možete mi ovako uletjeti u facu - rekao je West ženi dok mu je prinosila telefon licu i uzviknuo "prestanite s kamerama".

image

Zgrabio je ženin mobitel i bacio ga u zrak

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kada se žena pokušala usprotiviti da ga može snimati zbog njegova "slavnog" statusa, poznati reper posegnuo je u njezin automobil, zgrabio joj telefon i bacio ga u zrak. Dok se udaljavao, viđen je kako se sukobljava s drugim fotografom. U drugom dijelu snimke, nakon što se vratio u svoje vozilo, osnivač Yeezyja se zaustavio pri skupini fotografa koji su cijeli ispad snimili.

- Želiš li ti da ja tako dođem na utakmice tvoje djece? - upitao je jednog od fotografa, koji se pokušao obraniti riječima da njih "ima 100".

image

Ljuti Kanye West

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kad se fotograf usprotivio da ga smiju slikati jer su bili na javnoj ulici, West ga je odmjerio pogledom, a zatim se odvezao sa svojom ženom, Biancom Censori, koja je bila na suvozačevom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:09