NOVI CELEBRITY PAR

Kanye je već zaboravio na Kim, sreću je pronašao s jednom od najseksepilnijih žena na svijetu

Njihovo prijateljstvo traje još od 2010. godine, kada su se upoznali na snimanju Kanyeovog spota gdje je Irina predstavljala anđela
Irina Shayk
 Mehdi Taamallah

Nakon što su reper Kanye West (43) i reality zvijezda Kim Kardashian (40) ove godine u veljači najavili rastavu, čini se kako je svatko napokon krenuo svojim putem. Kanye je očito našao utjehu jer, kako navodi Mirror, šuška se da bi reper i slavna manekenka, Ruskinja Irina Shayk (35) mogli biti u romantičnoj vezi.

Njihovo prijateljstvo traje još od 2010. godine, kada su se upoznali na snimanju Kanyeovog spota gdje je Irina predstavljala anđela.

image
Kanye West
Upi/Alamy/Alamy/Profimedia

Dvije godine kasnije, 2012. godine, Ruskinja je nosila njegovu kolekciju na Pariškom tjednu mode, a često vrlo točna tračerska stranica Deux Moi, sada ih je romantično povezala.

Prema izvorima iz Daily Maila, čini se kako bi ovaj novi par mogao obnoviti odnose, čak devet godina kasnije.

image
Bradley Cooper i Irina Shayk
Andrew H. Walker/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Kanye West sada potajno hoda s Irinom Shayk, majkom djeteta Bradleyja Coopera - objavio je Deux Moi na svom Instagram storiju.

Anonimni izvor također je naveo kako između njih definitivno postoji neki interes.

- Kada malo dublje zagrebem u to, ne znam je li 'hodanje' pravi naziv za to - rekao je jedan od pratitelja.

Podsjetimo, ova atraktivna manekenka iza sebe ima dvije vrlo slavne veze.

image
Irina Shayk
Martin Bureau

Prva - sa slavnim nogometašem Cristianom Ronaldom (36), s kojim je bila od 2009. do 2015. godine. Druga veza trajala je od 2015. do 2019. i to s glumcem najpoznatijem po ulozi u "Mamurluku", Bradleyjom Cooperom (46). S glumcem je 2017. dobila kćer, Leu De Seine.

Najpoznatiji par u zadnjih par godina zasigurno su bili Kim Kardashian i Kanye. No oni su svoju romansu završili u veljači ove godine, a zajedno imaju čak četvero djece - djevojčice North i Chicago, te dječake Sainta i Psalma Westa. Razlog njihove rastave još uvijek nije najjasniji.

image
Kim i Kanye
Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia

- Kim je jednostavno bila umorna od čekanja. Dala mu je puno vremena, no sada je vrijeme da se krene dalje. Nije bilo nikakvih afera i nitko nije učinio ništa loše. Jednostavno su se razdvojili - rekao je izvor blizak paru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:10