POSJETIO RAY J-JA

Kanye opet spominje Kim: ‘Druga seks-snimka nije procurila zahvaljujući meni, otišao sam po taj laptop‘

Kanye West otkrio je kako je riješio situaciju oko druge sporne seks-snimke za koju do danas nije potvrđeno da stvarno postoji

Kim Kardashian i Kanye West

 Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Iako sada Kanye West ima novu djevojku, glumicu Juliju Fox, ne prestaje spominjati svoju bivšu suprugu Kim Kardashian. Iako su trenutno u procesu razvoda, Kanye je u nedavnom intervjuu otkrio da je on zaslužan za to što nije procurila druga seks-snimka Kim Kardashian, koju je snimila s tadašnjim dečkom Ray J-jem.

"Otišao sam do Raya i te noći uzeo njegov laptop. "Sreo sam se s muškarcem na aerodromu, uzeo noćni let, vratio se natrag i u 8 sati ujutro sam joj dostavio taj laptop. Plakala je kad ga je vidjela. A znate li zašto je plakala kad je ugledala laptop? Jer ju je podsjetio na to koliko je bila iskorištena. Predstavlja to koliko je ljudi nisu voljeli, da su je doživljavali samo kao stvar", rekao je slavni reper, prenosi Page Six.

Glasnogovornik Kim Kardashian potvrdio je da je stvarno postojao laptop, ali da na njemu nije pronađen nikakav eksplicitan sadržaj. "Prikupljeno računalo i hard disk trebali su sadržavati originalni video i dosad neviđenu snimku. Nakon što smo sve pregledali, nismo pronašli nikakav seksualni sadržaj, samo snimku iz zrakoplova na putu za Meksiko i jednu snimku iz jednog kluba i restorana koja je također snimljena na tom putovanju", stoji u priopćenju.

"Kim ostaje čvrsta u svom uvjerenju da ne postoji nova druga snimka. Nakon 20 godina, ona uistinu želi krenuti dalje i usredotočiti se na pozitivne stvari koje nastavlja činiti kao majka, poduzetnica i zagovornica reforme pravosuđa", nastavlja se u priopćenju glasnogovornika.

Izvor blizak reality zvijezdi otkrio je da je ona taj Kanyeov potez doživjela 'vrlo emotivno'. "Kim je bila i još uvijek je vrlo zahvalna Kanyeu što je donio taj laptop. Taj joj je snimka prouzročila mnogo boli i nastavlja je proganjati sve do danas. Iako više nisu zajedno kao par, i dalje ih jednako brine o tome kako će ovaj eksplicitni sadržaj, koji se i dalje koristi protiv nje, utjecati na njihovo četvero djece u budućnosti", otkriva izvor.

Seks-snimka Kim Kardashian i Rayja J-a osvanula je 2007. godine, a ubrzo nakon toga obitelj Kardashian-Jenner postigla je svjetski uspjeh sa svojim reality showom "Keeping Up with the Kardashians".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:03